El Club Tennis Natació Sant Cugat s'uneix a la campanya solidària TENNIS VS LA FAM

El club santcugatenc s'afegeix a aquesta campanya per ajudar als mes necessitats degut a la crisi causada per la COVID-19

El Club Tennis Natació Sant Cugat s'uneix a la campanya TENNIS VS LA FAM organitzada per la Fundació Tennis Barcelona i la Fundació Tennis Català. Una acció solidària que té com a principal objectiu reduir les conseqüències socials i econòmiques provocades per la pandèmia.

Des d'aquest 28 de gener fins al pròxim 8 de febrer, es recolliran a la seu del club aliments per fer-los arribar a Càritas que s'encarregarà de fer-los arribar a les famílies més necessitades de Sant Cugat.

Degut a què estem vivint una crisi social i sanitària sense precedents la federació catalana de tennis vol mostrar els seus valors solidaris i "demostrar la seva gran capacitat de mobilització i força col·lectiva" davant aquesta situació.

A part de les aportacions d'aliments per a Càritas, la Federació Catalana de Tennis també ha activat una campanya en línia per fer donacions, a través de la pàgina web migranodearena.org. Tot el que es recapti de les donacions en línia també anirà destinat a la campanya TENNIS VS LA FAM.

Una acció a la qual s'hi poden unir tots els clubs de tennis de Catalunya i que està oberta fins l'1 de març.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem