Les competicions de bàsquet formatiu es donen per acabades

La Federació Catalana de Bàsquet havia donat com a data límit el 26 d'abril per reprendre la competició d'aquestes categories

La Federació Catalana de Bàsquet ha decidit donar per finalitzades les competicions territorials i els campionats de Catalunya a causa de l'expansió de la pandèmia de la COVID-19. En el cas dels conjunts sèniors i sots-25, la Federació Catalana romandrà a l'espera de saber si es podrà reiniciar o no la fase Regular abans del pròxim 17 de maig.

D'aquesta manera, aquesta nova mesura afecta a tots els equips de formació els dos clubs santcugatencs de bàsquet: la Unió Esportiva Sant Cugat i el Qbasket Sant Cugat. Mentre que els vermell-i-negres compten amb 30 equips del planter, els Qbasket Sant Cugat ho fa amb 13.

Finalment, a causa de l'anul·lació de les competicions i els campionats, es retornarà a cada club la part proporcional que correspongui tant de les quotes de participació abonades per a la seva inscripció en els campionats que es donen per finalitzats, com dels imports de quotes de llicències.

 

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat

 

Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.

Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.

  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Sant Cugat i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 850 388 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic
  • També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat.
  • I cada divendres als carrers de Sant Cugat en format paper
 
Comentaris

Destaquem