Ja es coneixen els guanyadors del torneig Babolat Cup del CE Valldoreix

El torneig forma part del circuit Babolat Cup i es va disputar en les categories aleví i infantil

Els millors tennistes d'Espanya s'han reunit en el Club Esportiu de Valldoreix per disputar el prestigiós Babolat Cup, un torneig que s'ha disputat entre el 29 i 31 d'octubre i entre el 5 i 7 de novembre. Amb això, Indira Delgado, Arnau Martinez, Reese Takunda i Gilberto Bodu han estat els vencedors d'aquest campionat, que s'ha celebrat en categoria aleví i infantil en el club valldoreixenc.

En la categoria infantil masculí, Arnau Martínez va confirmar la seva condició de cap de sèrie número 1 i, tot i cedir el primer set en la final vers a Lluis Lopez Minguella per 1 a 6, va acabar remuntant per alçar-se amb el trofeu (6 a 4 i 10 a 8). D'altra banda, Indira Delgado, sense ser cap de sèrie, va donar la sorpresa en guanyar el campionat, després de vèncer a la final a Marina Quesada per 6 a 4 i 7 a 6.

Finalment, Reese Takunda, cap de sèrie número 5 del torneig aleví femení, es va imposar en la final a Sofia Albiac per 6 a 4 i 7 a 6, número 1 del campionat, en un torneig immaculat de Takunda, i és que en els 4 partits anteriors, només va cedir 2 jocs. Pel que fa a la categoria masculina, Gilberto Bodu, número 1 del torneig, va haver de suar la samarreta per guanyar a la final a Edouard Reuter-Thomas (5 a 7, 6 a 0 i 10 a 7).