Cop de realitat pel Sant Cugat FC que veu trencada la seva bona dinàmica

Les vermell-i-negres, tot i avançar-se en el marcador, s'han vist superades per les rivals

El femení del Sant Cugat FC ha caigut 1 a 3 davant el filial del SE AEM, el diumenge 17 d'octubre, en un partit on les santcugatenques no han pogut fer res per aturar el vendaval rival. Amb això, les vermell-i-negres veuen trencada la seva bona ratxa, i és que acumulaven 3 victòries consecutives.

En el partit, les locals han sortit a totes i han dominat les diferents facetes del joc. Amb això, en els primers compassos del partit, Berta Ruano ha pogut colpejar primer. El bon joc de les santcugatenques ha durat els primers 20 minuts, no obstant això, el gol rival en el minut 30 ha fet molt mal, i és que amb la igualada, les santcugatenques s'han vingut a baix i han encaixat 2 gols més (1 a 3) abans del pas pels vestidors.

En la represa, el partit s'ha trencat i cap dels 2 conjunts ha pogut fer-se amb el control de l'esfèric. A més, les vermell-i-negres s'han quedat amb una jugadora menys, i és que Maria Ilié ha acabat expulsada, dilapidant qualsevol opció per a les locals.

Nacho Casanova, tècnic del Sant Cugat FC, considera que l'equip no ha sabut trobar el seu joc: "Hem començat molt bé el partit i hem dominat el joc. No obstant això, el gol ens ha fet molt mal i hem acabat concedint fàcilment. Ha estat una batacada aquest resultat, tenint en compte amb la bona dinàmica que veníem".

Amb tot, el Sant Cugat FC es queda amb 9 punts en la part alta de la classificació, amb un balanç de 3 victòries i 2 derrotes. En la pròxima jornada, l'equip visitarà la Fundació Atlètica Vilafranca, equip de la part baixa del grup 1A de Preferent. "Prepararem el partit amb la intenció de tornar a sumar. Hem d'intentar tenir el control del partit per retrobar-nos amb el triomf" ha sentenciat el tècnic santcugatenc.