El CR Sant Cugat allarga el seu gran moment a la Divisió d'Honor B

Els santcugatencs s'imposen amb autoritat i aconsegueixen la quarta victòria consecutiva a la competició

El CR Sant Cugat continua la seva bona dinàmica i aconsegueix un gran triomf com a local davant l'XV Barbarians Calvià per 54 a 17. Els blau-i-negres han sumat la quarta victòria consecutiva a la Divisió d'Honor B i allarguen el seu gran inici de lliga amb 7

Els santcugatencs han començat de la millor forma possible amb un assaig en la primera jugada, però els mallorquins han capgirat el marcador amb una marca i un cop de càstig, amb què han posat el 7 a 17. No obstant això, els blau-i-negres s'han refet i en els darrers intents han fet tres marques per acabar per davant en el marcador a la primera part. Al segon temps, els santcugatencs han començat igual i amb només dos minuts han aconseguit el primer assaig del segon temps. A més, els santcugatencs s'han fet dominadors del partit i amb tres assaigs més han certificat un gran triomf a la Divisió d'Honor B.

Després del partit, l'entrenador del CR Sant Cugat, Dani Ripol ha valorat el gran triomf del seu equip: "Estem aprofitant el nostre moment, el rival ha donat molta guerra a l'inici, però després s'ha enfonsat i hem aprofitat per imposar el nostre joc i poder guanyar el matx. L'equip està molt bé i aconseguit molt bons resultats i esperem arribar a l'aturada de Nadal entre les tres primeres posicions".

Amb tot, el CR Sant Cugat visitarà el 18 de desembre, a l'Akra Bàrbara RC, equip de la part mitjana de la taula, amb l'objectiu de continuar amb el gran estat de forma.

Igualada 1a part

El CR Sant Cugat ha començat de la millor forma possible amb un assaig de Guillem de Pérez, en la primera jugada de l'enfrontament, en què gràcies a una cursa ràpida des del mig del camp, ha pogut fer la primera marca del matx, que ha convertit Mathis Bruyere. No obstant això, els mallorquins s'han refet ràpidament, i després de diverses melés prop de la zona d'assaig local, han pogut fer l'empat a 7. Posteriorment, el CR Sant Cugat ha pogut fer la segona marca del matx, però César Ocampo després d'una cursa individual ha deixat la pilota en última instància a De Pérez, però aquest no l'ha pogut recollir.

Després d'això, els santcugatencs han vist com el rival ha realitzat una bona pressió i ha avançat línies i amb això ha pogut donar la volta al marcador amb un nou assaig que ha posat el 7 a 14. Seguidament, tot i que els santcugatencs han volgut percutir en la defensa rival, els visitants han seguit amb una bona pressió tot i les dues primeres accions del partit i amb un cop de càstig han sumat 3 punts més pel 7 a 17.

En els instants finals de la primera part, els santcugatencs no han abaixat els braços i han aconseguit dos assaigs gairebé consecutius, el primer de César Ocampo després d'intentar percutir a la zona d'assaig rival amb què ha retallat distàncies per posar el 14 a 17 i en la següent jugada Facundo Romano ha tornat a fer una altra marca per tornar a avançar als santcugatencs en una combinació amb Guillem De Pérez, a més Mathis Bruyere l'ha convertit per al 21 a 17. Finalment, Albert Grima sobre la botzina ha fet una nova marca per tancar una trepidant primera part, que amb la conversió de Bruyere ha acabat amb 28 a 17.

El CR Sant Cugat sentència a la 2a 

Al segon temps, els de Dani Ripol han començat amb la mateixa intensitat que a la primera i després d'una melé a la zona d'assaig rival, amb esforç per part de la segona línia, Eric Abellán ha aconseguit una nova marca per als locals, amb què ha posat el 33-17. Seguidament, tot i que els mallorquins han intentat tornar a pujar les seves línies i tornar a agafar presència a camp rival, els locals no s'han deixat dominar.

Després d'uns instants en què el partit ha estat més pausat els locals han pogut tornar a agafar més iniciativa en el joc i amb això, de nou Guillem de Pérez ha pogut, amb una bona cursa, posar el 38-17, que ha ampliat Bruyere fins al 40 a 17. Amb això, els santcugatencs han agafat el control del partit i han tornat a traslladar el joc a camp rival. Amb això, Pablo Arenas i la conversió de Bruyere han posat el 47-17 i ha començat a posar distància en el marcador i ha encarrilat el matx.

Finalment, tot i que la distància ja era considerable, els menorquins no s'han deixat anar i també han intentat pujar les seves línies per tal d'arribar a la zona atacant. Amb això. Ja a les acaballes del matx, un CR Sant Cugat crescut ha pogut fer un darrer assaig. Amb una gran cursa des de gairebé mig camp, Gullem Ros ha fet la marca definitiva del matx, que ha posat la cirereta del pastís a un gran matx dels locals.

Reconeixement al conjunt sub-18

Abans del partit, el sénior masculí ha realitzat un passadís de reconeixement al conjunt sub-18 per la consecució del títol del Torneig Melé el passat 8 de desembre, un dels torneig més importants d'Espanya a nivell de base, en què van participar clubs importants a nivell estatal.

El CR Sant Cugat, amb la placa del Torneig Melé. FOTO: Amit Gayà.

El sub-18 del CR Sant Cugat amb la placa del Torneig Melé. FOTO: Amit Gayà.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem