El Cros Ciutat de Sant Cugat torna al Parc de la Pollancreda

Després de celebrar-se la darrera edició en les escoles a causa de la pandèmia, enguany el Parc de la Pollancreda tornarà a ser escenari del Cross Ciutat de Sant Cugat

El Cros Ciutat de Sant Cugat torna als carrers del municipi i és que tal com ha anunciat l'Ajuntament, el Parc de la Pollancreda acollirà la 23a edició d'aquesta cursa arrelada en el municipi, entre el dissabte 13 i el diumenge 14 de novembre. Amb això, la carrera torna el seu habitual escenari, després que cada escola celebrés la darrera edició en els seus patis a causa de la Covid-19.

 

 


D'aquesta manera, els interessats podran fer la inscripció a la web de l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom a partir del pròxim divendres 15 d'octubre, unes inscripcions que s'allargaran fins al 5 de novembre. A més, com a novetat d'enguany, les persones transgènere podran inscriure's amb el seu nom sentit "amb l'objectiu de potenciar al màxim la integració" tal com ha assenyalat el regidor d'Esports de l'Ajuntament, Francesc Carol (ERC Sant Cugat), en el vídeo promocional de la cursa.

 

 
Comentaris

Destaquem