El CV Sant Cugat suma un important triomf davant un equip que arribava invicte

Les santcugatenques guanyen 3 a 2 davant el Feel Volley Alcobendas en un partit que perdien per 1 a 2

El DSV Club Voleibol Sant Cugat s'ha imposat davant del poderós Feel Volley Alcobendas, el dissabte 24 d'octubre, per un resultat de 3 a 2, en un partit on les vermell-i-negres queien 1 a 2. Així doncs, les locals sumen la 2a victòria consecutiva de la temporada i superen a les madrilenyes, equip que era invicte fins aleshores.

Durant l'enfrontament, les vermell-i-negres han lluitat molt el primer set, un set que a punt ha estat de decantar-se a favor de les visitants. No obstant això, fruit de la bona tasca defensiva, les locals s'han adjudicat el primer set (28 a 26).

En els dos següents sets, el Feel Volley Alcobendas ha mostrat perquè arribava invicte al duel davant les santcugatenques, i amb molta superioritat ofensiva, ha estat capaç de superar la bona defensa dibuixada per Rafa Ruiz, donant-li la volta al marcador (1 a 2)

Tot i això, quan semblava que les vermell-i-negres cedirien el quart set, l'equip ha saltat a la pista amb una actitud diferent i no ha donat oportunitat a les madrilenyes de certificar l'enfrontament, ja que el CV Sant Cugat ha forçat el desempat amb un clamorós 25 a 12.

Finalment, les santcugatenques han continuat treballant conjuntament, tant defensivament com ofensivament, i gràcies a això, han pogut sumar la segona victòria de la temporada, la primera com a locals, després d'emportar-se el darrer set per 15 a 12.

Per a Rafa Ruiz, tècnic del conjunt santcugatenc: "Nosaltres tenim molts alts i baixos en el joc. És veritat que és una victòria important davant un rival fort, però estem jugant contra nosaltres mateixos, ja que no acabem de trobar les sensacions i no tenim continuïtat en el joc ni en el ritme Tanmateix, el que ens importa és a poc a poc guanyar sensacions, així que molt content amb el triomf i amb la millora de l'equip".

D'altra banda, l'entrenador santcugatenc ha volgut ressaltar que és "una llastima no sumar els 3 punts. És cert que tenim capacitat de fer-ho i estic segur que en els darrers 2 partits ho haguéssim aconseguit si haguéssim jugat amb aquesta estabilitat. A més, hi ha moltes cares noves i poc rodatge durant la pretemporada, però s'ha d'ajustar petites coses que estem fent".

Amb tot, el DSV Club Voleibol Sant Cugat avança posicions en la classificació amb aquest triomf, una victòria vital per encarar el pròxim repte de les santcugatenques, el dissabte 31 d'octubre, a casa del Club Voleibol Kiele.

Important primer set per guanyar confiança

En el primer set, el Feel Volley Alcobendas s'ha mostrat molt dur defensivament i ràpidament s'ha posat 1 a 5 per davant amb jugades impossibles de defensar per a les locals. Tot i que les santcugatenques han intentat seguir en el marcador, gràcies a un tir potent d'Andrea Bové i una fora del rival (3 a 5), l'Alcobendas ha continuat amb una gran defensa que l'ha permès posar-se 4 a 10.

Tot i el desavantatge, les santcugatenques han aconseguit fer molt mal en el servei d'Anna Newsome i, a partir dels seus llançaments i les passades a la xarxa de les locals, enganyant a les rivals, el DSV Club Voleibol Sant Cugat s'ha posat 9 a 10. A partir d'aquí, tot i l'intent de les madrilenyes per escapar-se en el marcador (9 a 12), les vermell-i-negres han començat a sumar amb una Itziar López molt participativa, una Camila Maldonado molt encertada i una Aina Berbel imparable en la xarxa (19 a 14).

No obstant això, les madrilenyes s'han mantingut dins del partit i han tornat a donar-li la volta en el marcador, gràcies a un increment de la intensitat en atac (19 a 20). En aquests moments, l'enfrontament ha entrat en un moment d'imprecisions per part dels dos equips i els punts han anat d'un equip a l'altre. Les vermell-i-negres, per això, han sabut defensar molt bé en la que podria haver estat la darrera jugada del set (23 a 24), i amb una Aina Berbel molt incisiva, el CV Sant Cugat s'ha adjudicat el primer set (28 a 26).

Domini de les madrilenyes durant 2 sets

En la reapresa, les vermell-i-negres han mantingut la intensitat (3 a 0), tanmateix, les madrilenyes han aconseguit igualar l'enfrontament (3 a 3). Amb això, el partit ha estat molt parell fins al 10 a 10, amb moltes errades per part dels dos equips i sense cap dels dos trobar les sensacions.

Tanmateix, a partir del 10 a 10, el Feel Volley Alcobendas s'ha sentit més còmode en el terreny de joc i ha començat a posar terra de per mig, sobretot aprofitant les errades santcugatenques per marxar en el marcador (12 a 18). Les jugadores de Rafa Ruiz han intentat no perdre-li la cara en el set, lluitant cada pilota que han pogut en defensa, però les madrilenyes s'han mostrat molt superiors i s'han adjudicat el set per 19 a 25.

Amb l'ànim aixecat de les visitants, les madrilenyes han sortit amb molta intensitat en el tercer set, un set que han començat a dominar des del principi (0 a 3). No obstant això, Aina Berbel i Itziar López han intentat reduir distàncies, però ràpidament les jugadores d'Alcobendas han seguit ampliant el seu avantatge, sobretot per errades locals (3 a 8).

En aquest tercer set, les madrilenyes han demostrat perquè arribaven a Sant Cugat amb un ple de victòries i, jugada rere jugada, han començat a jugar combinativament i a no donar cap pilota per perduda, ampliant el seu avantatge a 6 punts (6 a 12).

Les santcugatenques, per això, no han volgut rendir-se, i amb una Maldonado molt creativa, han aconseguit col·locar-se 9 a 12. Tot i això, les madrilenyes han estat molt per sobre, tant ofensivament com defensivament, del CV Sant Cugat i han tornat a ampliar l'avantatge en 7 punts (11 a 18). Finalment, tot i els intents de les santcugatenques, les rivals s'han adjudicat el set per 16 a 25, en un set on les vermell-i-negres no han trobat la seva millor versió del joc.

Remuntada de talent de les locals

En el quart set, quan semblava que les vermell-i-negres havien donat el partit per perdut, el conjunt santcugatenc ha demostrat perquè és un equip de Superlliga Iberdrola i ha desplegat el seu millor joc, tot i l'inici igualat del set (6 a 5).

A partir d'aquí, les errades del Feel Volley Alcobendas, juntament amb la màgia d'Aina Berbel en la xarxa, les fintes de Bové en els seus llançaments i la potència de Raquel Brun en les esmaixades, les santcugatenques s'han col·locat 16 a 6 en el marcador, amb un parcial de 10 a 1.

La feina ja estava feta en aquest parcial i el CV Sant Cugat, amb paciència, ha acabat certificant el quart set (25 a 12), un set on s'ha mostrat el millor joc de les santcugatenques (tant ofensiu com defensiu) i on l'equip no ha donat cap punt per perdut.

Finalment, en el darrer set, les santcugatenques han sortit amb l'objectiu d'emportar-se els 2 punts en joc, i ràpidament s'han posat 4 a 1 en el marcador, un resultat que les rivals han reclamat per alguna jugada polèmica.

No obstant això, les madrilenyes han tornat a igualar l'enfrontament i cap dels dos equips ha sabut ampliar el seu avantatge fins al 8 a 8, moment en el qual el Feel Volley Alcobendas ha aprofitat per posar-se per davant, amb 2 errades clares de Berbel i Anna Newsome (8 a 11).

Amb tot, el punt d'inflexió ha estat en la següent jugada, quan les visitants han enviat el seu servei directe a la xarxa (9 a 11) i fruit d'això, el CV Sant Cugat ha pogut capgirar el marcador, amb Aina Berbel i Raquel Brun claus en les darreres jugades (15 a 12).