Ja hi ha data per a la 10a Marxa del Corredor Verd del Vallès

Organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat, la Marxa del Corredor Verd del Vallès es podrà celebrar en format de caminada o de marxa nòrdica

La Marxa del Corredor Verd del Vallès, que enguany celebra la seva 10a edició, se celebrarà el diumenge 30 de maig, després que s'hagués de posposar en el mes de desembre a causa la Covid-19. La marxa, organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat, vol potenciar els espais verds del voltant de Sant Cugat.

Així doncs, i com cada any, aquesta marxa pretén reivindicar la protecció de la Marxa del Corredor Verd del Vallès, un corredor que connecta les serres de Sant Llorenç del Munt amb les de Galliners i de Collserola, resseguint en part l'Anella Verda de Terrassa. A més, la marxa vol recuperar els camins a peu de les zones verdes entre La Mola i Collserola.

En l'edició d'aquest any es mantenen les dues etapes. Una de 21 kilòmetres amb sortida a les 8:30 hores des de l'ajuntament de Matadepera, i una més curta, de 10 kilòmetres, amb sortida a les 10:00 hores des de Sant Quirze del Vallès i que coincideix. Ambdós itineraris acabaran al Parc de Can Vernet a Sant Cugat.

A més, com en les darreres edicions, es podrà realitzar la Marxa del Corredor Verd del Vallès en la modalitat de marxa nòrdica, que consisteix a caminar amb uns bastons i amb una posició del cos específica, i la caminada. A la sortida de Sant Quirze del Vallès, els instructors faran una petita classe introductòria per conèixer l'estil de la marxa nòrdica. Amb tot, les inscripcions ja estan obertes i enguany es veuran limitades a un màxim nombre de persones a causa la Covid-19.

 
 
Comentaris

Destaquem