Primera derrota a casa del Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí

Els santcugatencs perden davant 5 a 7 el Barça B en una mala segona part en la que suposa la primera derrota de la temporada a casa a l'OK Lliga Plata Sud

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha perdut 5 a 7 amb el FC Barcelona B el primer partit a casa aquesta temporada a l'OK Lliga Plata Sud.

En el partit disputat aquest 22 de febrer, a la tarda, al Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler, els santcugatencs s'han vist superats pel Barça B, sobretot a la segona part, en un partit on la pilota parada ha estat clau.

Amb aquesta derrota el Sant Cugat baixa fins a la 4a posició i es queda amb 26 punts, empatat precisament amb el Barça B, i a 4 del Pas Alcoi, 2n i en promoció d'ascens a l'OK Lliga. Els vermell-i-negres sumen 8 victòries, 2 empats i 4 derrotes en 14 partits.

El BarçaB, primer equip en guanyar al Pavelló 2

El partit ha començat igualat i amb els dos equips intentant buscar la porteria rival, però el Barça B ha demostrat ser el rival més incòmode per al Sant Cugat aquesta temporada en la pista dels santcugatencs. La primera ocasió del partit per als blaugranes ha suposat gol i el 0-1 al marcador. Després del gol, el Sant Cugat ha pres encara més el control del joc i ha començat a tenir ocasions clares de gol i 10 minuts després Joan Farnés ha pogut fer l'1-1, un gol que mereixien els locals, per la insistència. Una primera part entretinguda en què els dos equips han assumit riscos en defensa i per tant han creat moltes ocasions a la contra, en una d'elles Pol Claramunt en una combinació amb David Yepes ha pogut remuntar el partit.

Tot i això el Barça, no s'ha arronsat i 2 minuts després ha contestat amb un gol a la contra, molt protestat pel Sant Cugat, per una falta prèvia a un jugador i que reflectia el 2-2. A partir de l'empat, han vingut els millors moments per al Sant Cugat en què ha pogut marcar més gols per marxar al descans amb l'avantatge. Tot i això, el premi ha arribat a 7 segons pel final de la primera part amb una bona definició de David Yepes, amb el resultat del 3-2 els equips marxaven als vestuaris.

A la represa, el Sant Cugat ha seguit atacant en els millors minuts de l'equip i 3 minuts després Joan Farnés ha fet el 4-2 i tot semblava que anava de cara per al Sant Cugat, però en la jugada següent el Barça B ha pogut retallar distàncies i només ha necessitat 20 segons per tornar a ficar-se al partit amb 4-3.

Després d'aquest sorprenent inici del segon temps, el Barça s'ha començat a sentir més còmode i a més se l'ha sumat que entre els minuts 7 i 10 de la segona part, els blaugranes han gaudit de fins a 3 pilotes aturades, un penal i dues faltes directes per posar el 4-6 al marcador.

Els últims 10 minuts, el Sant Cugat, condicionat per aquestes 3 jugades i amb el cansament del partit ha hagut d'intentar remuntar un 4-6 i ha tingut ocasions per poder fer-ho, com un xut al pal de Pau Gilabert, tot i això el Barça B s'ha defensat bé i no ha estat fins que quedava 1 minut pel final que David Yepes ha fet el 5-6 i ha posat una mica d'emoció al xoc. Després d'això, el Sant Cugat ha jugat l'últim minut sense porter i una pèrdua ha estat el 5-7 per al Barça B.

Joan Carles Vadillo: "Avui hem fet un pas enrere perquè volem estar adalt"

Després del partit, l'entrenador del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Joan Carles Vadillo, ha analitzat la derrota: "Havíem preparat el partit sabent que si anàvem per darrere el marcador era un rival molt incòmode, era complicat fer-li mal, ja que han fet una bona defensa i són jugador tècnicament bons i molt ràpids. El problema ha estat perquè ens hem posat darrere el marcador i en un partit que guanyàvem 4 a 2. El que no m'ha agradat és que no hem tingut la suficient calma i maduresa per acabar de tancar un partit que teníem a favor amb errades que no són pròpies d'un equip que ha d'estar adalt".

Propera jornada visita al cuer

El pròxim partit dels santcugatencs serà davant el Burguillos Extremadura, últim classificat de la competició amb 4 punts i que només ha guanyat 1 partit, el pròxim dissabte 29 de febrer a les 19:30 hores.

Okupació al carrer Vallès Nº82. Foto: Bernat Millet.