Desenllaç cruel pel DSV Sant Cugat en un agònic final

Les vermell-i-negres han pogut sumar el primer set i han tingut 4 pilotes per forçar el tie break, però han acabat cedint en el quart set

El primer equip del DSV Club Voleibol Sant Cugat no ha pogut superar a l'Avarca de Menorca, i és que les vermell-i-negres han perdut 1 a 3, el dissabte 7 de gener, en un partit en el qual les locals han gaudit de 4 pilotes per forçar el tie break. Les santcugatenques han realitzat un esforç titànic i tot i vèncer el primer set, no ha estat suficient per començar el 2023 amb un somriure.

Les locals no han sortit de la millor manera sobre el terreny de joc, i és que ràpidament s'han vist amb un marcador advers en el primer set (8 a 14). Tot i la diferència en l'electrònic, les santcugatenques no han abaixat els braços, i amb Camila Maldonado i Aina Berbel com a referències ofensives, han forçat la igualada (24 a 24), per després acabar decantant la balança (27 a 25).

En el segon set, no obstant això, han estat les vermell-i-negres les que han portat la iniciativa inicial (8 a 4), liderades per Raquel Brun. En aquesta ocasió, no obstant això, les menorquines han treballat intensament cada jugada per acabar igualant el partit (20 a 20). En el tram decisiu, a més, les visitants han estat més entonades per així posar les taules en el marcador (21 a 25).

El tercer set ha arrencat d'una manera similar que el segon, i és que el DSV Club Voleibol Sant Cugat ha tingut el domini en el marcador des del principi (12 a 6), en uns bons minuts d'Aina Berbel i Raquel Brun. Les rivals, però, han demostrat un cop més perquè arribaven en la 3a posició i han aconseguit donar la volta al marcador (14 a 15). De nou, en els minuts determinants, l'Avarca de Menorca no ha tret el peu de l'accelerador i ha sumat un nou set al seu favor (20 a 25).

En el quart set, la igualtat ha estat la gran protagonista del parcial, alternant-se contínuament l'avantatge ambdós conjunts en el marcador. A més, el DSV Club Voleibol Sant Cugat ha estat capaç de sobreposar-se al 23 a 24 i ha gaudit de fins a 4 pilotes per forçar el 5è i definitiu set. En un final agònic, i amb el 32 a 32 en l'electrònic, les menorquines han fet un pas endavant i han aconseguit endur-se el partit (32 a 34).

Amb aquesta derrota, les vermell-i-negres encadenen la 2a desfeta consecutiva, ambdues coincidint amb l'inici de la 2a volta de la competició. En la pròxima jornada, les santcugatenques visitaran la pista de l'Ocisa Haro Rioja Vóley, el dissabte 14 de gener, amb l'objectiu de retrobar-se amb el camí del triomf.