Desmerescut final pel Qbasket Sant Cugat, que desaprofita la seva renda

Les blau-i-negres van cedir, en un partit en el qual van estar per davant quasi els 40 minuts

El femení del Qbasket Sant Cugat va caure davant el BC Sant Joan Despí per 54 a 60, el diumenge 4 de desembre, en un gran partit per a les locals dia va acabar tenint un desenllaç cruel. Les santcugatenques van desplegar una gran intensitat, però un mal final les va deixar sense poder sumar el triomf.

Ambdós equips van mostrar una alta intensitat des del xiulet inicial i fruit d'això en el primer quart es reflectia el 13 a 14. En el segon parcial, les blau-i-negres aconseguien imposar el seu ritme de joc i obrien una petita escletxa en el marcador (28 a 24) en el pas pels vestidors.

En la represa, les santcugatenques van jugar un excel·lent quart, i amb molta autoritat, van aconseguir una renda important per encarrilar el partit (44 a 32). En els darrers minuts, però, les locals van patir una desconnexió que van aprofitar les jugadores del BC Sant Joan Despí per igualar el matx i posteriorment donar-li la volta, amb el definitiu 54 a 60.

Amb aquesta derrota, el Qbasket Sant Cugat segueix ocupant la part baixa de la classificació. No obstant això, en la pròxima jornada té la possibilitat de fer una passa endavant, i és que visitarà el CB Tarragona B, cuer de la classificació, el diumenge 18 de desembre.