Un doblet de Maialen Garcia assegura la segona plaça de la lliga per al Junior FC

Les santcugatenques guanyen 2 a 1 al Club Egara i amb la consecució de la segona plaça s'enfrontaran a l'SPV Complutense a les semifinals pel títol de la Divisió d'Honor

El conjunt femení del Junior FC guanya per 2 a 1 el Club Egara i s'assegura la segona plaça a la Divisió d'Honor a falta de dues jornades per finalitzar la lliga regular. Amb això, les santcugatenques ja saben que jugaran les semifinals del play-off pel títol davant l'SPV Complutense, tercer classificat.

En el partit disputat el diumenge 11 d'abril, les santcugatenques s'han enfrontat davant un insistent Club Egara, que no ha donat el braç a tòrcer en cap moment perquè afrontava un partit vital per les seves aspiracions d'assolir la quarta plaça.

La primera part ha estat molt disputada per als dos equips, però el Junior FC ha anat de menys a més i s'ha fet dominador del matx. Gràcies a això, al minut 12, Maialen Garcia ha obert el marcador per a les santcugatenques. Amb l'avantatge en el marcador les locals s'ha sentit còmodes, però en el segon quart han estat les egarenques qui han buscat més la porteria contrària, tot i això amb una bona defensa el Junior FC ha marxat amb només un gol d'avantatge al descans.

A la reapresa el Club Egara s'ha mostrat més intens i tot i que ha tingut una primera ocasió clara, les santcugatenques han tornat a avançar-se gràcies a una nova diana de Maialen Garcia després d'una jugada individual. L'avantatge de 2 gols ha durat poc per a les locals perquè instants després les egarenques han retallat distàncies amb una internada dins l'area de Berta Bonastre que ha suposat el 2 a 1 en el marcador. En els darrers instants del tercer quart, el Club Egara ha apretat més i ha tingut diverses oportunitats d'igualar l'electrònic davant un Junior FC que ha cedit terreny.

En els últims 17 minuts de partit, les visitants han sortit amb la mateixa intenció i des de l'inici han anat ràpidament a buscar la porteria de les de Marcel Malgosa. Tot i això, amb el pas dels minuts, les santcugatenques han sabut contrarestar el constant domini que Club Egara que ha tingut en els primers minuts i amb posesions llargues ha calmat el partit. Finalment, amb el temps exhaurit les visitants han tingut dos penals-córners seguits, però el Junior FC ha pogut mantenir l'avantatge i s'ha endut la victòria.

Després del partit el tècnic Marcel Malgosa ha destacat l'aspecte defensiu de l'equip: "Crec que a la primera part hem estat superiors i a la segona part hem sabut patir fent una bona defensa, sabem que el nostre fort és defensar els penals-córners i així ha estat".

A falta de dues jornades per acabar la lliga regular de la Divisió d'Honor les santcugatenques són segones a la classificació amb 49 punts. En la penúltima jornada visiten a l'Atlètic Terrassa HC, 10è amb 21, el diumenge 18 d'abril a les 11:00 hores. "Els dos partits que queden seran per preparar un play-off que és molt important per a nosaltres. La Setmana Santa ens ha anat bé per refrescar el cap i conscienciar-nos del repte que tenim al davant" ha sentenciat Malgosa.