Dos santcugatencs convocats amb les seleccions sub-17 i sub-19 espanyoles d'hoquei patins

Els jugadors del PHC Sant Cugat, Carles Domènech del primer equip i Teo Arqués del juvenil A han esat convocats per la selecció espanyola per preparar els europeus

El santcugatenc i jugador del PHC Sant Cugat, Carles Domènech va ser convocat en la prellista de la Selecció Espanyola sub-19 d'hoquei patins. Una convocatòria de 10 jugadors que va servir per preparar el Campionat d'Europa sub-19 que es jugarà del 26 de setembre al 2 d'octubre a Itàlia.

En la convocatòria, la Selecció Espanyola dirigida per Sergi Macià, va fer dos entrenaments de control el 29 i 30 de març, en què es van disputar dos amistosos on Domènech hi va ser present. En el primer el combinat espanyol es va imposar al FC Barcelona B i en el segon a l'HC Sant Just, ambdós partits amb un resultat de 5 a 4.

En la seva primera temporada al primer equip del PHC Sant Cugat, Carles Domènech és un dels jugadors més importants per a Joan Carles Vadillo. El santcugatenc ha participat en els 18 partits que han disputat els vermell-i-negres aquesta temporada i ha marcat 10 gols.

Domènech ja ha tingut presència en la selecció espanyola, ja que va ser Campió d'Europa sub-17 l'any 2019.

 

El juvenil Teo Arqués amb la selecció espanyola sub-17

La Selecció Espanyola sub-17 també té presència santcugatenca. El jugador del juvenil A del PHC Sant Cugat, Teo Arqués també va ser convocat en la prellista, en aquest cas de 23 jugadors, que va servir per preparar el Campionat d'Europa sub-17 que es jugarà a Portugal del 5 a l'11 de setembre.

 
Comentaris

Destaquem