El DSV Club Voleibol Sant Cugat, flamant campió del català juvenil

El conjunt vermell-i-negre va ser superior en la final del Campionat de Catalunya juvenil a l'ASISA Sant Pere Sant Pau

El juvenil del DSV Club Voleibol Sant Cugat es va alçar triomfador en el Campionat de Catalunya, després d'imposar-se 3 a 1 en la final a l'ASISA Sant Pere Sant Pau. Així doncs, les santcugatenques s'acomiaden de la competició, sumant un ple de victòries durant la competició (15), i continuen acumulant èxits aquesta temporada, després d'haver-se classificat pel Campionat d'Espanya juvenil el darrer mes de maig.

Més info: El Voleibol Sant Cugat assoleix bitllet pel Campionat d'Espanya juvenil

Tot i la victòria santcugatenca, la final va estar molt igualada, i és que el primer set va ser favorable pel DSV Club Voleibol Sant Cugat per 27 a 25. Tanmateix, en el segon set, eren les rivals les que sumaven el set, després de guanyar 27 a 29. A partir d'aquí, les de Sant Cugat van poder sentenciar l'eliminatòria, amb un 25 a 18 i un 25 a 14.

L'equip es classificava per disputar la fase final del Campionat de Catalunya, després d'assolir acabar líder del grup 1 de la 2a Fase de la Competició, amb un balanç de 4 victòries i 0 derrotes. Ja en les semifinals, les vermell-i-negres vencien al CV Vall d'Hebrón per 3 a 1. En la 1a fase de la competició, les santcugatenques assolien passar de ronda gràcies a una immaculada fase de grups, en la qual guanyaven els seus 9 partits (cedint només 2 sets) i acabant líders del grup A.