El DSV Club Voleibol Sant Cugat perd el desè partit a la Liga Iberdrola

Les santcugatenques cauen per 1 a 3 davant l'Avarca de Menorca en el primer partit de la segona volta i segueixen penúltimes a 5 punts de la permanència a la Superlliga Femenina

Aquest 4 de gener de 2020 el DSV Club Voleibol Sant Cugat ha perdut per 1 set a 3 davant l'Avarca de Menorca, segon classificat de la competició, en el primer partit de la segona volta de la Liga Iberdrola. Amb aquesta derrota, el Sant Cugat continua penúltim a la classificació i a 5 punts del descens que el marca el Madrid Chamberí amb 10 punts.

El Sant Cugat porta 2 victòries, a domicili davant l'Algar Surmenor i el Barça, que les va aconseguir en la primera volta, dels 12 partits que ha disputat, i per tant, encara no ha pogut guanyar cap partit al Pavelló de Valldoreix.

Igualtat tot i el resultat

L'Avarca Menorca s'ha endut el partit per 1 set a 3, tot i això, el partit ha estat igualat en molts moments, sobretot al primer i a l'últim set. El primer set del partit l'han guanyat les santcugatenques per 25 a 20, el segon i el tercer, han estat clarament dominats per les visitants, 17-25 i 16 a 25, i el quart i últim set ha estat el més igualat i ha acabat amb 24 a 26 per al Menorca.

El partit ha començat igualat i amb pocs errors del Sant Cugat i molt segur defensant les jugades del conjunt visitant i atacant molt bé amb les seves oportunitats. Un set amb moltes alternances al marcador, ja que els dos equips han hagut d'igualar i remuntar desavantatges en el marcador. Tot i això, amb el 19-18 un parcial de 6 a 2 ha donat al Sant Cugat el primer set del partit, una situació en què no es veia el Sant Cugat des de la seva segona victòria, ja que en els últims 4 partits no havia pogut guanyar cap set.

El segon i el tercer set han estat els més igualats i és on s'han vist les debilitats del Sant Cugat, davant un Avarca Menorca que ha estat molt contundent en atac. En aquest cas, el marcador s'ha desequilibrat amb el 8 a 9, ja que un parcial de 0 a 4 ha posat 5 punts de diferència amb el 8 a 13. Amb això, les menorquines no han afluixat i el marcador ha acabat amb un contundent 17 a 25. El tercer set ha estat igual que el segon, la superioritat del Menorca sumada amb errors en atac i en circulació de la pilota, han fet que les visitants ràpidament agafessin el control del partit i el marcador acabés amb 16 a 25.

I finalment, l'últim set ha estat el més igualat de tots. Des del principi, cap equip ha agafat la distància suficient i hi ha hagut moltes alternances en el marcador. El Sant Cugat s'ha recuperat i ha comès menys errors del que havia fet en els dos anteriors sets i ha pogut mantenir-se dins el partit tota l'estona.

Tot i que, quan ha tingut avantatge d'1 o 2 punts, l'Avarca de Menorca sempre ha pogut igualar el matx. Amb 24 a 23 les vermell-i-negres han tingut l'oportunitat d'igualar el partit i forçar el 5è set, però 3 errors consecutius han condemnat al Sant Cugat a una nova derrota i a no poder puntuar contra un rival de la part alta.

Rafa Ruiz: "Hem tornat a fallar en els moments clau del partit i això ja ens ha passat aquesta temporada"

Tot i això, les vermell-i-negres han lluitat fins al final, cosa que l'entrenador del DSV CV Sant Cugat, Rafa Ruiz, ha valorat: "Marxem amb mal sabor de boca pel final del partit, perquè crec que no ha estat dolent, el primer i l'últim set han estat bons". També ha parlat sobre les claus per aconseguir la permanència: "Hem de seguir treballant com ho estem fent, perquè no juguem malament però el problema està en què no guanyem els partits perquè ens falta algú amb més lideratge i responsabilitat".

Propera jornada

El Sant Cugat jugarà el pròxim partit a domicili davant el CV Kiele, 8è classificat amb 5 victòries i 7 derrotes i 16 punts. En el partit d'anada, va guanyar 0 a 3 al Pavelló de Valldoreix.

Més info: El DSV Club Voleibol Sant Cugat perd amb el CK Kiele i continua sense guanyar en la lliga