El DSV Sant Cugat s'enduu amb contundència el derbi vers el Barça CVB

Les vermell-i-negres han mostrat la seva superioritat davant les blaugranes i es mantenen amb un ple de victòries en l'inici de la Superlliga Iberdrola

El DSV Club Voleibol Sant Cugat segueix en bona dinàmica en aquest inici a la Superlliga Iberdrola, i és que les santcugatenques han guanyat 3 a 0 al Barça CVB, el dissabte 9 d'octubre, en un partit on les locals han estat superiors. Amb aquest triomf, les vermell-i-negres encadenen 2 victòries en l'inici de la competició, una competició en la qual encara no han cedit cap set.

En el primer parcial, tot i que el Barça CVB s'ha posat per davant (1 a 3), les santcugatenques han pogut capgirar el marcador en el servei de Camila Maldonado (6 a 3). Amb l'avantatge en l'electrònic, les locals han començat a jugar amb comoditat, amb Aina Berbel i Itziar López molt encertades en la xarxa, i portant el partit al 17 a 10. Les rivals han demanat 2 temps morts que han pogut aprofitar per retallar distàncies (21 a 15), no obstant això, no ha estat suficient per parar a les vermell-i-negres, que han sumat el primer parcial (25 a 16).

En la represa, el marcador ha estat molt igualat (4 a 4), amb encerts i errades per parts dels dos conjunts. El Barça CVB, però, ha pogut incrementar una mica la intensitat del seu joc i ha pogut escapar-se en el marcador (6 a 11), exercint una defensa molt sòlida. Amb un temps mort de Rafa Ruiz, les locals han pogut aturar la sagnia anotadora rival (10 a 12), amb una Natàlia Matamoros excelsa. A partir d'aquí, les vermell-i-negres han pogut igualar el parcial (13 a 13) i creant des de darrere, han pogut posar terra pel mig en l'electrònic (20 a 15). Tot i que les blaugranes no han perdut la cara, el DSV CV Sant Cugat s'ha endut el segon set per 25 a 18.

En el tercer set les santcugatenques han tingut pressa per sentenciar el partit, i és que han iniciat amb un parcial de 7 a 0. Les blaugranes han buscat retallar distàncies (7 a 2), però el seu joc no ha estat suficient per parar el vendaval santcugatenc (11 a 3). A poc a poc, les locals han anat acostant-se a l'objectiu (14 a 4), amb una estel·lar Anna Newsome, i donant pas a les joves Èlia RodríguezZoi Mavrommatis. El partit no estava tancat per això (15 a 9), però les santcugatenques han sabut mantenir les diferències (20 a 11). Finalment, l'equip ha pogut tancar el darrer parcial (25 a 14) i sumar el seu 2n triomf consecutiu, mantenint-se així sense cedir cap set en l'inici de la Superlliga Iberdrola.

Rafa Ruiz, tècnic de les santcugatenques, valora molt positivament la victòria de l'equip: "Hem fet un gran partit, molt concentrades, en el qual el bloqueig en defensa ha estat clau. Estic molt satisfet del treball de l'equip i no podíem esperar un millor inici de competició, amb bones sensacions. No obstant d'això, hem de ser conscients que hem jugat amb els 2 equips recentment ascendits".

Amb tot, l'equip vermell-i-negre es manté provisionalment líder de la competició, amb 6 punts de 6 possibles, i visitarà la pròxima jornada el Gran Canaria Urbaser, el diumenge 17 d'octubre. "No ens preocupa ser o no ser líders, sinó que la setmana vinent visitarem una de les pistes més complicades, així que ens preocupa guanyar setmana rere setmana" ha sentenciat Ruiz.