El DSV Sant Cugat planta cara al Gran Canaria Urbaser, però suma un valuós punt

Les vermell-i-negres han tingut opcions d'emportar-se el partit en una de les pistes més complicades de la Superlliga Iberdrola

El primer equip del DSV Club Voleibol Sant Cugat ha cedit el seu primer partit a la complicada pista del Gran Canaria Urbaser després de perdre 3 a 2, el diumenge 17 d'octubre. Les santcugatenques han lluitat de tu davant el vigent campió de la competició i han pogut tancar el partit en el 4t set, però han acabat perdent en el tie-break.

Des de l'inici del partit, ambdós equips han lluitat cada pilota i, tot i que les santcugatenques han estat tota l'estona per darrere, han pogut arribar amb la igualtat fins al 23 a 22. Tanmateix, el conjunt canari ha pogut endur-se el primer parcial.

En el segon, les jugadores vermell-i-negres no s'han vingut a baix i han seguit confiant en el seu joc i, tot i que en els primers compassos el Gran Canaria Urbaser ha estat per davant, el DSV Club Voleibol Sant Cugat ha igualat el set (9 a 9). A partir d'aquí les jugadores de Rafa Ruiz han seguit trenant bones combinacions per tancar amb el 20 a 25, amb una Aina Berbel determinant en la xarxa.

El vendaval visitant ha arribat en el tercer set, i és que les vermell-i-negres han arrencat amb un parcial demolidor (1 a 7), amb una Natàlia Matamoros estel·lar. Amb l'avantatge en el marcador, a l'equip li ha continuat sortint tot i s'ha col·locat 8 d'avantatge (8 a 16). No obstant això, ha acabat patint, i és que les canàries han aconseguit capgirar l'electrònic (22 a 20). Finalment, amb una Camila Maldona impressionant en el bloqueig, l'equip ha certificat el seu segon set (23 a 25).

El partit pintava molt bé per als interessos del DSV Club Voleibol Sant Cugat, i és que només necessitaven un darrer set per sumar la seva 3a victòria consecutiva. Els nervis, però, s'han apoderat de les santcugatenques que han vist com, amb el pas del quart set, el Gran Canaria Urbaser era superior, tancant el parcial per 25 a 21.

En el darrer set, en el tie-break, el conjunt local ha estat més encertat en el seu joc i, tot i que les santcugatenques han anat a remolc en tot moment, no han pogut donar la campanada en una de les pistes més complicades. Així doncs, el Gran Canaria Urbaser ha pogut endur-se el partit, després de guanyar 15 a 12 en el tie-break.

Tot i la derrota, les santcugatenques se situen colíders de la competició i és que el seu gran inici de competició (2 victòries per 3 a 0) sumat aquest valuós punt, les deixen empatades a dalt de tot amb el Gran Canaria Urbaser i el CV Kiele Socuéllamos. En la pròxima jornada, l'equip rebrà la visita del Sanaya Libby's La Laguna, el dissabte 23 d'octubre.