El DSV Voleibol Sant Cugat s'acomiada de la 1a volta amb una treballada victòria

Les vermell-i-negres es van imposar a domicili, tot i que tenen assegurada la seva participació en la Copa de la Reina en ser amfitriones de la competició

El primer equip del DSV Club Voleibol Sant Cugat va guanyar 2 a 3 al CV Sayre CC La Ballena, en un partit molt treballat i en el qual les locals optaven a classificar-se per primera vegada a la Copa de la Reina, el divendres 9 de desembre. Amb això, en una mostra de solidesa col·lectiva, les santcugatenques van capgirar el resultat advers per forçar el tie break i endur-se així el triomf.

El partit no va començar de la millor manera pel DSV Club Voleibol Sant Cugat, i és que el primer set només va tenir un protagonista (25 a 14). En el segon parcial, però, les vermell-i-negres es van refer i van aconseguir sumar el parcial (25 a 27). L'equip canari, no obstant això, tenia molt en joc i així ho demostrava en el 3r set (25 a 17).

Amb el partit costa amunt, les santcugatenques van treure les urpes i forçaven el tie break, en un set molt treballat per a les vermell-i-negres (21 a 25). En el darrer parcial, cop sobre la taula del DSV Club Voleibol Sant Cugat (15 a 17) per certificar el triomf en la darrera jornada de la 1a volta.

Amb tot, les vermell-i-negres jugaran la Copa de la Reina, independentment de la seva posició, i és que les santcugatenques seran les amfitriones de la competició. En aquesta 1a volta han acabat amb un balanç de 6 victòries i 5 derrotes. En la pròxima jornada, arrencaran la 2a volta visitant la pista del Cajasol Vóley Dos Hermanas, el dissabte 17 de desembre.