El DSV Voleibol Sant Cugat guanya el cuer i retorna al camí de la victòria

Les santcugatenques guanyen l'últim enfrontament del 2021 i trenquen una mala dinàmica en la qual només havien guanyat un partit dels darrers 5 disputats

El primer equip del DSV Club Voleibol Sant Cugat ha guanyat davant el CV Leganés per 3 a 0, el dissabte 18 de desembre, en un partit sense gaires complicacions per les locals. Amb això, l'equip fa els deures abans de l'aturada de Nadal i es retroba amb la victòria, després de 2 derrotes consecutives.

El partit ha estat un monòleg per part de les santcugatenques, i és que amb un 13 a 4 inicial, ja han deixat clares les seves intencions. Així doncs, les vermell-i-negres han pogut sumar ràpidament el primer set, gràcies al 25 a 14.

En el segon set, les santcugatenques no han tret el peu de l'accelerador, i tot i que el parcial ha començat més igualat (10 a 8). No obstant això, un parcial de 10 a 2 ha permès a les santcugatenques escapar-se en el marcador i sentenciar amb un 25 a 14.

Ja en el darrer set, el DSV Club Voleibol Sant Cugat ha arrencat amb un demolidor 8 a 0 que ha posat el camí fàcil per a les santcugatenques. Així doncs, i amb un gran joc de les vermell-i-negres, l'equip ha pogut tancar el partit amb el 25 a 13.

Rafa Ruiz, tècnic de l'equip, s'ha mostrat satisfet un cop finalitzat el partit: "Tot i el marcador, sabíem que seria un partit difícil i amb molta tensió, i és que teníem ganes d'acomiadar-nos del 2021 amb un triomf. Les jugadores han estat molt concentrades, i tot i que les rivals no han jugat el seu millor partit, estem molt orgullosos de sumar els 3 punts".

Així doncs, amb la victòria, les santcugatenques trenquen una mala ratxa, ja que l'equip només havia guanyat 1 partit dels últims 5. Amb tot, el DSV Club Voleibol Sant Cugat es manté en la 4a posició i visitarà, ja el diumenge 9 de gener, la pista del Barça CVB, antepenúltim de la classificació.