El CFU Mira-Sol celebra el final de la temporada amb futbol i festa

Es van decidir els millors companys i els millors entrenadors del club i es va fer una fideuada popular entre els socis

Entre divendres i dissabte el Mira-Sol ha celebrat el final de la temporada amb una festa de cloenda i un torneig entre els quals han aplegat més de 370 persones. D'una banda, el torneig va començar divendres amb els partits dels patufets, contra el Sant Cugat FC i de l'equip femení que s'ha creat en aquesta temporada. Dissabte es van disputar els partits dels alevins i dels prebenjamins i dissabte que ve es tancarà amb els partits de 3 equips més dels prebenjamins i 4 dels benjamins. Aquesta edició ha estat la quarta que el torneig porta per nom Memorial Eufrasio Montiel en record d'un dels pares fundadors del club, encara que el torneig es porta disputant 17 anys, incloent-hi aquesta.

 

D'altra banda, ahir a la tarda es va obrir el camp i els més petits van poder gaudir dels inflables que s'hi van muntar abans que, a la nit, es dues a terme el sopar de socis, una fideuada, darrera del mateix camp. A més, es van atorgar guardons als companys amb més valors de cada equip, premi que van decidir cadascuna de les plantilles i es van votar els 3 millors entrenadors de la temporada.

 

Aquesta festa de cloenda abans se celebrava en 2 dies, però com que han ampliat equips, s'ha passat a celebrar en 3 dies.

 
Comentaris

Destaquem