El FS Sant Cugat present en terres americanes

L'equip de futbol sala ha estat als Estats Units entre el 22 de juny i el 4 de juliol participant en la Copa Munich Califòrnia i organitzant campus per a nens entre 8 i 14 anys

El Futbol Sala Sant Cugat ha disputat la primera edició de la Copa Munich CalifòrniaMelton Park, ciutat propera a Califòrnia, entre el 29 de juny i el 2 de juliol. L'equip format per jugadors de categoria cadet s'ha quedat a les portes de la final, després de quedar eliminat per la diferència de gols.


En la Copa Munich Califòrnia han participat 45 equips diferents, repartits en diverses categories. En la categoria en la qual estava l'equip vermell-i-negre hi van participar 8 conjunts diferents. Amb això, els equips van quedar agrupats en dos grups de 4 conjunts cadascun, en el qual els dos primers es classificaven per a la final. Després de vèncer dos partits i empatar-ne un, l'equip santcugatenc compartia la primera posició amb un altre conjunt. No obstant això, la diferència de gols de l'equip rival va ser més àmplia, fet que deixava fora del torneig al FS Sant Cugat.


A part del torneig, l'expedició santcugatenca, formada per 6 jugadors del cadet i 4 entrenadors del club, va organitzar un campus en terres americanes. Durant la primera setmana, agafaven l'avió el 22 de juny, tant entrenadors com jugadors van preparar conjuntament sessions de futbol sala per a nens entre 8 i 14 anys, unes sessions en les quals van participar una mitja de 30 nens.


Per a Jordi Palau, president del FS Sant Cugat i present en el viatge: "Ha estat un viatge molt interessant. La nostra principal idea era fer difusió del futbol sala en un país que encara és vist com un esport minoritari. A més, els jugadors del club han conegut noves cultures a través de l'esport i han fet noves amistats".

 
Comentaris

Destaquem