El FS Sant Cugat repeteix victòria davant l'Olimpyc en el derbi de Copa Catalunya

2 gols del Sant Cugat en la segona meitat decanten el derbi de Copa Catalunya pels vermell-i-negres (2-0)

El FS Sant Cugat ha repetit victòria en el derbi davant l'Olimpyc Floresta, en aquest cas en la 3a ronda de la Copa Catalunya, després de doblegar l'equip florestà amb 2 gols (Àlex Quilez i Josep Puig), en la segona meitat del partit. Quilez ha aprofitat un contracop per inaugurar el marcador només començar la segona part, i en el tram final del partit, mentre l'Olimpyc intentava empatar amb el joc de 5, Puig ha robat una pilota pressionant la sortida de l'equip de Rozas, i ha sentenciat a porteria buida. Ara, el FS Sant Cugat jugarà la 4a ronda de la Copa Catalunya davant del FS Pallejà.

Si bé és cert que no amb tanta passió com en el de lliga de fa unes setmanes, els dos conjunts han disputat l'enfrontament amb una intensitat propia dels derbis.

Cal recordar que tant el FS Sant Cugat com l'Olimpyc lluiten en la zona de descens, empatats a 17 punts, en la Tercera Divisió Nacional. Per això, la imminència dels partits de lliga que han de jugar els dos conjunts, el Sant Cugat a casa de l'Esparraguera (dissabte a les 18h) i l'Olimpyc rep a l'Estel Vallseca (diumenge a les 17:30 h), ha provocat que les rotacions dels dos entrenadors hagin estat curtes, buscant minimitzar esforços pensant en la importància d'aconseguir els punts a la lliga.

Primera meitat sense gols

La primera meitat del partit ha estat marcada per la superposició de les dues defenses per damunt dels dos atacs, arribant al descans amb 0-0 al marcador.

Si bé és cert que el FS Sant Cugat ha dominat els primers minuts del joc, recuperant pilotes a prop de la porteria contrària i finalitzant les jugades, un temps mort demanat pel tècnic florestà, Jordi Rozas, ha canviat la dinàmica del joc, i des d'aleshores fins a l'entretemps el domi ha estat de l'Olimpyc, que ha pogut connectar entre línies, i generar perill a la porteria rival.

El paper dels dos porters, ha estat fonamental perquè no hi hagi hagut cap gol a l'arribada de l'entretemps, i la intensitat de les defenses s'ha imposat davant de la manca de claredat en les jugades ofensives d'ambdós equips.