El Futbol Sala Sant Cugat guanya el derbi femení a l'Olimpyc Floresta i ja és segon

El sènior vermell-i-negre s'ha mostrat superior

El derbi entre els primers equips femenins del Futbol Sala Sant Cugat i l'Olimpyc Floresta Futbol Sala ha acabat amb victòria local per 6 gols a 1, aquest dissabte, 24 de novembre, a la nit, a la ZEM La Guinardera, en la 7a jornada de lliga. Amb aquest triomf, el FS Sant Cugat avança un lloc a la taula i passa a ocupar la segona posició del grup 1 de la 1a Divisió, amb 15 punts (amb un balanç de 5 victòries i 2 derrotes), a 4 punts del líder, que és el CFS Arenys de Munt. L'Olimpyc és 10è de 14 equips amb 6 punts i un balanç de 2 victòries i 5 derrotes, la segona consecutiva.

En el partit, les vermell-i-negres han fet un parcial de 4 gols a 0, abans que les florestanes fessin el seu únic gol del partit. Després, el FS Sant Cugat ha fet dos gols més.

El partit de tornada, el 30 i 31 de març a la Floresta

El partit de tornada es jugarà el cap de setmana del 30 i 31 de març, al Pavelló Municipal de la Floresta, en partit corresponent a la 20a jornada de lliga.

En la pròxima jornada de lliga, el FS Sant Cugat visitarà la pista de l'AE Arrels FS, el diumenge 2 de desembre, a les 20 hores, mentre que l'Olimpyc Floresta FS rebrà el líder, el CFS Arenys de Munt, el diumenge 2 de desembre, a les 10 hores.

 
Comentaris

Destaquem