El horseball fa un pas enrere per fer-ne dos endavant

El CE Equus Can Caldés perd l’equip de competició, però fitxa el segon millor jugador del món del 2014

El bàsquet a cavall (horseball) és un dels esports que en els últims anys s’ha introduït a Sant Cugat. I ho ha fet gràcies al Club Esportiu Equus Can Caldés, que el setembre del 2013 va posar en marxa aquesta disciplina esportiva. En la primera temporada, l’entitat no va entrar en competició i sí que ho va fer en la segona, la campanya 2014-2015, participant en la Lliga Catalana de 3a Divisió i organitzant a Can Caldés una prova de la Lliga Catalana amb totes les categories, i també el Campionat d’Espanya de Clubs Absolut Masculí i Femení i sub-16.

El club ha fitxat Marià Clavell, el segon millor jugador del món

Aquesta temporada 2015-2016, el CE Equus Can Caldés no disposarà de cap equip de competició, però sí d’un grup de deu jugadors i jugadores, d’entre 12 i 16 anys, que entrenarà però que no competirà. Però això no és cap pas enrere. El club ha fitxat Marià Clavell, de 24 anys, nomenat segon millor jugador del món de horseball el 2014, perquè consolidi aquest esport a la ciutat. “Iniciem una nova etapa en què l’objectiu que ens fixem és créixer des de la base. La temporada 2016-2017 volem tornar a competir amb un o dos equips”, explica Pere Xercavins, propietari de l'Hípica Can Caldés.

Busquen un patrocinador

Un dels reptes de la direcció del Club Esportiu Equus Can Caldés és trobar un patrocinador que aposti pel bàsquet a cavall a Sant Cugat, un objectiu que ja s’ha perseguit en els seus dos primers anys de funcionament.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem