El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení, subcampió de la Copa Generalitat

En la final han perdut davant l'equip amfitrió, el CP Voltregà B, en la tanda de faltes directes, amb lesió de la portera Cris Elié

El sènior A femení del PHC Sant Cugat no ha pogut guanyar la seva segona Copa Generalitat, després de fer-ho l'any 2016. Les vermell-i-negres han perdut en la tanda de faltes directes (2-1) amb el CP Voltregà B, l'equip amfitrió, aquest dissabte, 17 de febrer, la final de la novena edició de la Copa Generalitat d'hoquei sobre patins. Després del temps reglamentari, PHC Sant Cugat i CP Voltregà B han empatat a 1 gol.

La primera meitat ha estat molt entretinguda, amb jugades d'anada i de tornada. El CP Voltregà ha fet una bona pressió, però el PHC Sant Cugat se n'ha sortit amb rapidesa. Carolina Herrera ha fet l'1 a 0 en el minut 10, després d'una passada magistral d'Anna Espriu. Ambdós equips han tingut clares ocasions per marcar.

En el segon temps, Ester Vistós, del CP Voltregà, ha fet l'empat a 1 gol en el minut 12, en un segon temps molt semblant al primer, on ambdós equips han gaudit de moltes ocasions per marcar. Cal destacar l'actuació de les dues porteres, la santcugatenca Cris Elié i Alba Bolet.

Lesió de Cris Elié

En la pròrroga, el CP Voltregà B ha gaudit de fins a 5 ocasions de gol davant una portera, Cris Elié, que s'ha lesionat al genoll quan faltaven 19 segons i no ha pogut continuar jugant. Laura de los Santos s'ha situat sota els pals, ja que el PHC Sant Cugat no tenia segona portera. De los Santos ha aturat un xut en l'últim segon de partit.

El partit ha comptat amb la presència, entre altres personalitats, de Toni Reig, director del Consell Català de l'Esport de la Generalitat de Catalunya.

En les semifinals, el PHC Sant Cugat ha superat (3-2) el CH Mataró, mentre que el CP Voltregà ha guanyat (3-0) el Cerdanyola CH. S'ha jugat a Sant Hipòlit de Voltregà el 16 I 17 de febrer.

La 9a Copa Generalitat d'hoquei sobre patins l'organitza el CP Voltregà el 16 i 17 de febrer I la juguen el Cerdanyola CH B, segones classificades del grup A de la primera fase de la lliga regular de Nacional Catalana (la màxima categoria catalana); el CP Voltregà B, campió del grup B de la primera fase; el CH Mataró, primer del grup A, i el PHC Sant Cugat, segon del grup B.