El Sant Cugat Futbol Club presenta el primer equip més santcugatenc que mai

Amb deu jugadors de la ciutat i només dos que repeteixen a l'equip, l'objectiu és retornar a 1a Catalana

El Sant Cugat Futbol Club ha presentat el primer equip més santcugatenc de les últimes dècades, amb fins a 10 jugadors de Sant Cugat i que han passat en algun moment pel futbol base de l'entitat vermell-i-negre. Aquests són els porters Guillem Nadal i Manel Martí; els defenses Jordi Rodríguez, Marc Arnau, Sergi Jiménez i Marc Capel, i els mitjos Sergi Mas, Gerard Grau, Guillem Benet, Arnau Benet.

5 incorporacions de fora

El Sant Cugat FC ha fitxat, de moment, 5 futbolistes: el porter Toni Giménez (fill de l'exporter del RCD Espanyol), el defensa Àlex Rubió, el mig Nico Porto, i els davanters Kevin Caballero i David Romero. Els 2 únics jugadors que continuen respecte a la temporada passada, la 2018-2019, són Naoufal El Ghrim i Arnau Benet. El Sant Cugat FC té ara mateix 16 jugadors i el tècnic Joan Garcia vol una plantilla d'entre 20 i 22 jugadors.

 

Joan Garcia: "Apostem per la gent de casa, sense cap mena de por i per un Sant Cugat FC de futur"

L'entrenador del Sant Cugat FC, Joan Garcia, que va arribar al primer equip el febrer del 2017, en la segona jornada de la segona volta, i que aquesta campanya, 2018-2019, no ha pogut evitar el descens a 2a Catalana, ha assenyalat que és una plantilla "molt jove, amb gent de casa i amb jugadors consolidats a la categoria. Un equip que vol ser molt competitiu, que es reconegui pel seu joc, compromís i identitat d'estar en un club gran, amb l'aposta per la gent de casa, sense cap mena de por i per un Sant Cugat FC de futur amb un recorregut important. Volem que sigui un senyal d'identitat i que aquests jugadors que tant estima el club tinguin aquest sentiment de pertinença".

Joan Garcia: "Ens agradaria lluitar per retornar el Sant Cugat FC a 1a Catalana"

Per al tècnic, "el grup 3 és molt i molt competitiu, però nosaltres també volem ser protagonistes. Ens agradaria estar a la part alta de la classificació i lluitar per retornar el Sant Cugat FC a la categoria que es mereix, que és la 1a Catalana".

Amb només 2 jugadors que continuen de la campanya anterior, per a Joan Garcia "a la pretemporada haurem de treballar molt, tenim molta feina per fer".

El sénior A masculí iniciarà la pretemporada el dilluns 12 d'agost, amb 5 partits de pretemporada, abans que la lliga del grup 3 de 2a Catalana comenci el cap de setmana del 7 i 8 de setembre.

Partits de pretemporada:

-17 d'agost: UE Sant Ildefons-Sant Cugat FC.

-23 d'agost: Caldes-Sant Cugat FC.

-25 d'agost: Sant Cugat FC-Masnou.

-28 d'agost: CP Sarrià-Sant Cugat FC.

-1 de setembre: Sant Cugat FC-Can Parellada.

De moment, el cos tècnic l'integren Joan Garcia (primer entrenador) i Nelson Ocampo (segon entrenador) i Martí (fisioterapeuta).

 
Comentaris

Destaquem