El Torneig de Nadal Babolat - CE Valldoreix ja coneix els 8 vencedors

En la 15a edició del torneig de tenis, 3 clubs s'han repartit els tenistes campions: 3 han estat del CE Valldoreix, 3 del CT Barcino i 2 del CTN Sant Cugat

El Torneig de Nadal Babolat - Club Esportiu Valldoreix de tenis finalitza la seva 15a edició amb 5 santcugatencs campions, 3 d'ells del club valldoreixenc. En aquesta darrera edició, celebrada entre el 15 i el 31 de desembre, un total de 83 tenistes han competit en les 8 categories base que es disputaven.

D'aquests 83 jugadors, 10 han participat en la categoria benjamí masculí, 8 tant en aleví masculí com femení i 8 més en la infantil femení. A més, 12 ho han fet en la infantil masculina, 19 en la cadet masculina i finalment, 8 en la junior femenina i 10 en la masculina. D'altra banda, gràcies al col·laborador I-consports, els vencedors de les categories cadet i junior s'han adjudicat amb el 50% d'una beca als Estats Units, mentre que els finalistes han rebut un 25%.

Enguany, els santcugatencs han estat protagonistes en les finals, celebrades durant el dissabte 29 i el diumenge 30 de desembre, ja que els jugadors del CE Valldoreix David Sánchez, Chirstian Cantos i Oriol Junyent han estat els vencedors de les categories benjamí, aleví i infantil respectivament. A més, en les categories femenines aleví i infantil, les guanyadores han estat dues tenistes del CTN Sant Cugat: Maria del Rosal i Carlota Verdú. Finalment, tres jugadors del Club Tennis Barcino s'han adjudicat les categories de cadet masculí i ambdues juniors.

Per a Roger Badia, director tècnic del campionat: "Per a nosaltres és un orgull arribar a la 15a edició d'aquest torneig, quelcom complicat quan el fas juntament amb una empresa com Babolat. Ara, el pròxim objectiu és seguir donant-li continuïtat i variar petites coses per a seguir millorant".

 
Comentaris

Destaquem