Els resultats esportius del cap de setmana

El Sant Cugat FC i el Valldoreix FC han guanyat el primer partit de lliga, mentre que l'Atlètic Junior ha perdut els dos partits que ha disputat

Els primers equips del Sant Cugat FC i Valldoreix FC han aconseguit, en la 2a jornada de lliga, la primera victòria en el grup 3 de 2a Catalana de futbol. El Sant Cugat FC ha guanyat (1-0) a la FE Atlètic Vilafranca, gràcies a un gol de Dani Amante en el minut 4 de partit, aquest dissabte, 14 de setembre. Els vermell-i-negres no han perdut cap dels 2 enfrontaments que han disputat fins al moment, després de debutar amb un empat (1-1) al camp de la UE Sitges.

Primera victòria del Valldoreix FC

Qui tampoc coneix la derrota en la competició és el Valldoreix FC, que diumenge s'ha imposat (1-2) al camp de la UD San Mauro. El gol de la victòria l'ha fet Jacobo Fernández en el minut 88, mentre que el primer gol del partit, també dels verd-i-blancs, l'ha fet Nacho Torrentbó, en el minut 6 del segon període. En la primera jornada, els de José Andrés Vargas van empatar a 2 gols al Camp Municipal de Futbol de Mira-sol, contra el CD Almeda-UE Cornellà B, que aquesta jornada ha derrotat l'Atlètic Junior, per 1 a 0.

Atlètic Junior: 2 partits, 2 derrotes

L'Atlètic Junior ha perdut els 2 partits que ha jugat al campionat. Primer, a casa, amb la UD Unificación Bellvitge (1-2) i aquest diumenge al camp del CD Almeda-UE Cornellà B, que acaba de pujar de 3a Catalana, per 1 gol a 0. Els del Baix Llobregat han fet el gol del triomf en l'últim minut de partit.

El Junior FC inicia el Campionat de Catalunya amb una derrota

El primer equip masculí d'hoquei sobre herba del Junior FC ha iniciat el Campionat de Catalunya amb una derrota (2-3) contra l'RC Polo de Barcelona, diumenge. Aquest és el primer partit oficial de Joan Vidal com a nou entrenador del conjunt masculí, fins ara tècnic del femení (ara, Marcel Malgosa). La fase regular del campionat català es juga en 5 jornades.

Inici amb derrota del Club de Rugby Sant Cugat

El primer equip masculí del Club de Rugby Sant Cugat ha debutat en la lliga del grup B de la Divisió d'Honor B amb una clara derrota al camp del CP Les Abelles de València, per 10 punts a 57, dissabte. L'equip de Lewis Williams ja perdia en la mitja part per 38 a 5.

-FUTBOL MASCULÍ. 2a Catalana: CD Almeda-UE Cornellà B 1 - Atlètic Junior 0

-HOQUEI SOBRE HERBA MASCULÍ. Campionat de Catalunya de Divisió d'Honor: Junior FC 2 - RC Polo 3

-FUTBOL MASCULÍ. 2a Catalana: UD San Mauro 1 - Valldoreix FC 2