Empat a 3 trepidant entre FS Sant Cugat i FS Ripollet B en la tornada de la competició

Els santcugatencs desaprofiten un doble-penal a l'últim segon i cedeixen un empat a 3 en el retorn a la competició de la Divisió d'Honor Catalana quatre mesos després

El Futbol Sala Sant Cugat empat a 3 amb el FS Ripollet B en el retorn de la Lliga Divisió d'Honor Catalana després de la cancel·lació temporal de les competicions de la federació catalana a causa de la COVID-19 el passat mes d'octubre de 2020. En el partit disputat aquest dissabte 20 de febrer, els santcugatencs han estat clarament superiors i han desaprofitat múltiples ocasions per endur-se el triomf.

El partit ha començat igualat i sense cap ocasió per als dos equips. Posteriorment en un minut embogit el marcador ha variat tres cops. Els visitants han colpejat primer amb una diana de Carles Cutillas i seguidament el FS Sant Cugat ha reaccionat i ha fet dos gols ràpids per posar el 2-1 amb gols de Miquel Redón i Jordi Magrià. Amb l'avantatge en el marcador del FS Sant Cugat el partit ha continuat igualat i ambdós conjunts han tingut ocasions, però el marcador no s'ha mogut.

La segona part ha tingut de tot. Els santcugatencs han començat molt endollats i han tingut diverses ocasions per avançar-se. Amb la insistència, el 3-1 ha arribat al minut tres, gràcies a un gol de Jordi Massana. El 3-1 ha donat encara més domini per als locals que han fet una pressió asfixiant als rivals i mereixien un marcador més ampli. Tot i que, el guió ha canviat amb una expulsió per doble groga a Josep Puig, amb inferioritat el FS Ripollet B ha fet el 3-2 i el partit ha tingut uns set minuts finals tensos. El FS Sant Cugat ha desaprofitat ocasions i tres doble-penal per als visitants han pogut donar l'empat a 3 als visitants. Dani Llevadot no ha desaprofitat l'oportunitat i ha posat les taules. Finalment, a l'últim segon de partit ha estat el FS Sant Cugat és qui ha tingut l'oportunitat des del doble penal, però Jordi Massana ha errat i el marcador ha acabat amb empat a 3.

Després del partit, l'entrenador del FS Sant Cugat, Manel Muñoz ha valorat la tornada de l'equip a la competició: "Amb quinze dies de preparació tampoc es pot demanar gaire més, és una exageració posar en marxa una competició amb poques sessions d'entrenament i després d'estar quatre mesos aturats. Tot i això, amb el 3-1 teníem el partit controlat, però al meu parer, una actuació arbitral poc equitativa ens ha fet desconnectar del partit i això ens ha portat a l'empat a 3 final, després de tenir moltes ocasions per ampliar el marcador".

Tot i l'empat, el tècnic valora l'esforç dels seus jugadors: "Sabíem que seria un partit complicat i, sumat a l'aspecte físic, ens ha costat molt. No es pot demanar més que el d'avui amb els pocs entrenaments que portem".

El FS Sant Cugat se situa segon a la classificació empatat a 7 punts amb el seu rival d'avui el FS Ripollet B i a dos del líder el CFS Vilafant amb 3 victòries en els tres primers partits. Els de Manel Muñoz van guanyar els dos primers partits davant el CFS Vilamajor (7-2) i el CFS Barri Can Calet (4-6), amb aquest empat sumen 2 victòries i 1 empat.

La propera els vermell-i-negres jornada visiten la pista del FS Pineda de Mar, 8è amb 4 punts, el 28 de febrer a les 12:00 hores. "Aquesta setmana entrenarem tres cops, cosa que servirà per anar pujant el nivell i tenir més solucions i també per continuar agafant ritme" ha sentenciat Muñoz.

Superioritat santcugatenca a la primera part

El partit ha començat igualat i amb els dos equips volent el control del joc. Cap dels dos equips ha tingut ocasions i el partit s'ha jugat amb molt de respecte per als dos rivals. Ja a partir del minut set dues aturades del porter local Alejandro Marcos han ensenyat les intencions del FS Ripollet B, tot i que en la jugada següent, un defensa dels visitants ha salvat una pilota sota pals. Ambdós equips han tingut la pilota i ocasions per obrir el marcador.

Tot i tenir oportunitats el marcador no s'ha mogut, però en un interval de dos minuts han arribat tres gols. Al minut 11, Carles Cutillas en una jugada per la dreta ha superat Alejandro Marcos amb un xut creuat i ha fet el 0-1. Però en les dues jugades següents el FS Sant Cugat li ha donat la volta al marcador. L'1-1 ha arribat amb una passada de Josep Puig des de la dreta que Miguel Redón arribant des de segona línia ha rematat. Just en la jugada següent Jordi Magrià ha recuperat la pilota i ell mateix ha fet el gol que ha avançat els locals en 2 minuts de bogeria.

Després d'això el partit ha continuat igualat i ambdós equips han tingut ocasions, Marcos ha continuat havent d'intervenir, però el FS Sant Cugat també ha mostrat una bona vessant ofensiva. Pau Gutiérrez ha estat a punt de fer el 3-1 en un mà a mà després de treure una pilota, però no ha pogut superar el porter.

El FS Sant Cugat ha anat de menys a més i ha fet una pressió alta que ha incomodat els visitants i s'ha fet amb el domini del partit. Amb això, ha tingut un xut al pal en peus de Jordi Magrià i en el rebuig Josep Puig ha enviat la pilota fora.

Els darrers cinc minuts de la primera part han estat igualats quant a possessió, no han tingut gaires ocasions i el marcador ha arribat amb 2 a 1 al descans.

El FS Sant Cugat no resol i ho paga car al segon temps

El FS Sant Cugat ha començat molt bé els segons 20 minuts amb la pressió alta que ha fet al final de la primera part. Els de Manel Muñoz han fet recuperacions ràpides i han tingut diverses ocasions. En una d'elles, amb una recuperació al mig del camp, Josep Puig ha fet una passada al segon pal des de la banda dreta i Jordi Massana ha fet el 3-1 al minut 3. El partit semblava molt encarat per als santcugatencs i així ha estat, han seguit amb clares oportunitats i han pogut ampliar encara més el marcador.

Al minut 8, un xut des de fora de l'àrea d'Ismael Castillo a punt ha estat d'entrar després de l'aturada del porter i que un jugador rival tragués la pilota sobre la línia. L'avantatge de dos gols ha seguit amb els santcugatencs dominant i amb presència en camp rival. Amb una pressió asfixiant que no ha deixat cap opció d'atac als jugadors del FS Ripollet B.

Els vermell-i-negres han perdonat múltiples ocasions i seguidament Marc Massana ha fet una falta que ha suposat la sisena. A falta de 8 minuts els visitants han tingut l'oportunitat de retallar distàncies, però Víctor Contreras ha fallat des del doble penal el que hagués suposat el 3-2. Seguidament, un altre doble penal, molt protestat per la banqueta santcugatenca ha tornat a donar l'oportunitat al FS Ripollet BAlejandro Marcos l'ha aturat per mantenir el 3-1.

A 6 minuts pel final el partit s'ha escalfat i una enganxada entre un jugador visitant i Josep Puig ha suposat la seva expulsió per doble groga. Amb això el FS Ripollet B ha passat a jugar amb un home més i en la primera jugada Sergi Herrera ha fet el 3 a 2. El gol ha fet que el FS Sant Cugat hagi recuperat la igualtat de jugadors.

Els santcugatencs tenien el partit a la mà, però amb el 3-2 el matx s'ha intensificat. Dos minuts després unes mans de Jordi Magrià han suposat un altre doble penal i en aquest cas Daniel Llevadot no ha perdonat per posar el 3-3.

Amb l'empat els santcugatencs han tingut la pilota però els rivals s'han mostrat més concentrats en defensa. Encara que, els de Manel Muñoz han seguit tenint ocasions i en alguna d'elles han estat apunt de fer el 4-3.

A falta d'un minut Muñoz ha posat porter-jugador, el FS Sant Cugat ho ha seguit intentant i amb un segon per finalitzar el partit ha tingut un doble-penal a favor. Jordi Massana no l'ha pogut transformar en gol i el partit ha acabat amb empat a 3.