L'esforç i el talent dels jugadors del Valldoreix FC és recompensat en els Green Awards

El club valldoreixenc va fer la seva tradicional entrega de guardons als millors jugadors de la temporada

El Valldoreix FC va celebrar un any més els Green Awards, i ja van 8 edicions, una entrega de guardons als millors jugadors de la temporada, el divendres 13 de maig. Amb això, els millors jugadors de futbol i bàsquet de l'entitat van obtenir un premi per a la seva dedicació durant aquesta temporada.

Així doncs, el jugador Jacobo Fernández va ser escollit com a pilota d'or, seguit per Marcelo Torrens i Víctor Pizzaro. A més, el tècnic del primer equip José Andrés Vargas va ser escollit com a millor entrenador del Valldoreix FC, per davant de Pablo Carmona i Ángel Zapata.

D'altra banda, durant els Green Awards, es va homenatjar als màxims golejadors del club valldoreixenc i es van premiar les millors alineacions: l'alineació revelació del futbol 7, l'alineació revelació del futbol 11, l'alineació ideal del futbol 7, l'alineació ideal del futbol 11 base i l'alineació ideal del primer equip.

Finalment, en el cas del bàsquet, també es va premiar a Santi García-Mussons com a MVP de la temporada i millor triplista, mentre que Sergi Pons va ser escollit com a millor defensor. A més, també es va fer el quintet ideal de la temporada.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem