Excessiu càstig per al Junior FC davant el Club Egara

Els santcugatencs han perdut 1-3, però han posat les coses molt difícils al segon classificat de la lliga en un partit molt igualat

El Junior FC perd, aquest diumenge 28 de febrer, per 1 a 3 davant el Club Egara i suma la primera derrota de la segona volta a la Divisió d'Honor.

Els santcugatencs han plantat cara, però han caigut davant un conjunt egarenc més efectiu de cara a porteria.

El partit ha començat amb un Junior FC intens i buscant la porteria rival i ha tingut ocasions en jugada i des del penal-córner per avançar-se. El d'Oriol Torras han començat sent superiors, però ha estat el Club Egara qui s'ha avançat en el marcador gràcies a Xavi Aguilar al minut 8. Després del gol visitant, els locals han continuat buscant el gol i el premi ha arribat a tres minuts pel final del primer quart amb una diana de Jordi Farrés que ha posat l'empat en l'electrònic.

Al segon quart, en els primers instants el Junior FC ha continuat amb la iniciativa en el joc i ha gaudit d'ocasions per avançar-se en el marcador, tot i això els egarencs han pujat la seva línia de pressió i per moments s'han fet amb el control del joc. El partit ha continuat igualat i s'ha arribat al descans amb 1-1 al marcador.

El tercer quart ha continuat igualat i els dos equips han tingut ocasions, però l'efectivitat en les àrees ha estat clau. Gràcies a Marc Recasens el Club Egara ha marcat l'1-2 des del penal córner després que en l'anterior jugada els locals en tinguessin un a favor seu.

I en el darrer quart ha passat quasi el mateix, els dos equips han tingut oportunitats, Arnau De Brujin ha errat un 'penal-stroke' per posar el 2-2, però el Club Egara ha tornat a contestar amb un gol de Lluis Mercadé i ha posat l'1-3 i la sentència del partit.

Després del partit, l'entrenador del Junior FC, Oriol Torras ha valorat l'esforç dels seus jugadors: "Penso que el resultat no és just. Hem generat quatre penals-córner i hem fallat un stroke quan faltaven sis minuts que ens donava l'empat. Hem controlat el partit en molts moments i crec que mereixíem molt més. Però quan tens un equip com el Club Egara, controlar el partit no vol dir res, l'important són els gols. Tot i la derrota, la dinàmica és positiva, avui ha sigut una altra prova de què estem molt millor que a la primera volta".

El Junior FC es manté en setena posició amb 15 punts, amb 4 victòries, 3 empats i 7 derrotes. La propera jornada visita el FC Barcelona, 6è amb 20 punts, el 7 de març a les 12:45 hores. "És una final contra un rival directe que si guanyem ens col·loquem a dos punts i ens reenganxem a les posicions d'adalt" ha afegit Torras.

Bona primera part del Junior FC

Els d'Oriol Torras han començat bé el partit i pressionant molt adalt, amb això han pogut aconseguir el primer penal-córner del partit, tot i això el porter del Club Egara ha aturat el xut de Jordi Farrés.

En els minuts posteriors el Junior FC ha tingut el control del joc i la possessió de la pilota i el partit s'ha jugat a camp dels egarencs.

Tot i que, al minut 8 en la primera jugada de perill que ha tingut el Club Egara ha fet el primer gol del partit. Els visitants han sortit al contraatac en una recuperació, han arribat dins l'àrea i Xavi Aguilar ha rebut escorat a la part dreta i amb un fort colpeig ha superat Marc Sanromà.

El gol no ha desanimat els blau-i-negres que han continuat tenint possessions llargues, per tal de buscar la porteria rival, en un parit on els dos equips han tingut poques ocasions.

En una de les possessions locals Oriol Bozal s'ha internat cap a l'àrea rival i ha provocat el segon penal córner per al Junior FC. Tot i això, en la jugada el porter rival ha estat molt atent al llançament de Farrés.

El Junior FC estava buscant la porteria rival amb insistència i un xut llunyà de Guillem Muñoz, l'ha tocat Jordi Farrés amb l'stick i la pilota ha entrat per posar un just 1 a 1 en el marcador amb el qual s'ha arribat al final del primer quart.

En l'inici del segon quart els santcugatencs han continuat amb el control de la pilota i evitant els contraatacs ràpids del Club Egara. Amb això han intentat buscar la porteria rival amb velocitat amb internades de Farrés i d'Arnau De Brujin que la defensa rival ha desbaratat.

Tot i això, amb el pas dels minuts el Club Egara ha començat a pressionar més adalt i ha tingut alguns apropaments a la porteria santcugatenca. Amb això, el partit s'ha igualat i els dos equips han tingut el protagonisme en el joc.

Al minut vuit amb una gran jugada individual per la banda dreta, Oriol Salvador ha estat a punt de trobar Ton Elias dins l'àrea, però la defensa egarenca ha evitat el perill en última instància.

En els darrers minuts de la primera part, el partit s'ha obert i hi ha hagut ocasions a ambdós costats. Tot i que els dos equips s'han acostat a la porteria rival, les defenses s'han imposat i s'ha mantingut l'empat en el marcador.

Cop dur per als santcugatencs a la segona part.

En el segon temps ha estat el Club Egara qui ha començat amb el control del joc, el Junior FC s'ha defensat davant la pressió asfixiant dels visitants.

Amb això, els visitants han començat tenint dues ocasions molt clares en els primers minuts. Alex Gil, ha estat a punt de fer el segon per als visitants amb un xut creuat i en la jugada següent el porter del Junior FC ha fet dues aturades providencials per mantenir l'empat.

El Junior FC s'ha desfet del domini inicial dels visitants i ha tornat a tenir presència en camp rival i a acostar-se a la porteria dels terrassencs, en aquest cas ha tingut la oportunitat de capgirar el marcador amb dues clares ocasions. Pablo Espino amb una jugada individual i Oriol Bozal, després d'un penal-córner provocat per Roger Figa han pogut avançar els d'Oriol Torras.

Tot i això, l'efectivitat visitant ha tornat a marcar el guió del partit i en la jugada següent Marc Recasens ha fet l'1-2 des del penal-córner al minut 12.

A partir d'aquí el Junior FC no ha tingut més ocasions, tot i intentar acostar-se a la porteria rival, però el tercer quart ha acabat amb 1-2.

En el darrer quart, amb el desavantatge el Junior FC ha començat pressionant a la porteria rival i amb bones combinacions ha gaudit d'ocasions, un molt clara d'Oriol Salvador que després d'una passada de De Brujin no ha pogut girar-se a la frontal de l'àrea.

Els santcugatencs han seguit amb l'embranzida i en la jugada següent una passada llarga de Figa ha estat a punt d'aprofitar-la Oriol Bozal, sol en camp rival.

Després d'aquestes dues ocasions clares, el Junior FC ha seguit pressionant, però han estat els rivals qui han pogut mantenir la pilota.

Tot i això, el Junior FC ho ha seguit intentant i recuperant la pilota per tenir oportunitats d'apropar-se a la porteria egarenca. Amb això, al minut 10 han tingut un penal-córner a favor seu. La jugada s'ha hagut de repetir dos cops i en la tercera, el porter rival ha comès penal sobre Ton Elias, que ja rematava sol. El Junior FC ha tingut l'oportunitat d'empatar el partit, però Arnau De Brujin ha errat el 'penal-stroke'.

La sort ha tornat a estar en contra del Junior FC i en la jugada posterior Marc Recasens ha marcat l'1-3 després d'un servei de falta que ha rebotat en la defensa del Junior FC i s'ha colat a la porteria de Sanromà. En els darrers minuts el Club Egara ha mogut la pilota amb criteri i no ha concedit ocasions per mantenir l'1-3 final.