Èxit d'Alicia Hernández al Campionat d’Espanya Màster

L'atleta veterana del Club Muntanyenc Sant Cugat va aconseguir la medalla d'or en la prova de triple salt

L'atleta santcugatenca, Alícia Hernández, del Club Muntanyenc Sant Cugat, aconsegueix la medalla d'or en el Campionat d'Espanya Màster.

En la 55a edició campionat, disputat el passat cap de setmana, 10 i 12 d'octubre, a San Fernando (Cádiz), l'atleta veterana va ser campiona en la prova de Triple Salt F55 en assolir un salt de 9,65 metres.

Heràndez, només va necessitar dos salts, el primer salt de 9,65 metres i el segon de 9.23. Amb això, es va imposar de forma clara a la seva rival a la final, Yolanda Meritxell Castillo Vargas del CAIM-TED, ja que ella va fer 4 marques molt per sota de la santcugatenca, la primera de 7.48, la segona de 7.68, i la tercera i la quarta de 7.33.

Gràcies a la medalla aconseguida per Alicia Hernández, el Club Muntanyenc Sant Cugat, va assolir la 87a posició entre 154 clubs participants en el 55è Campionat d'Espanya Màster.

Amb això, el Club Muntanyenc Sant Cugat, suma una nova medalla en el palmarès dels seus atletes i continua extenent la seva marca a nivell estatal, en aquest cas ha estat en la categoria de triple salt.

En aquest campionat també va participar del club santcugatenc, Lluis Borras, en categoria masculina a la prova de 100m llisos M60. En aquest cas, Borras, va assolir la quarta posició amb una marca de 15.69 segons, quedant-se a 1.93 segons del podi.

L'altre atleta participant a aquest campionat del club santcugatenc, Lluis Borras, va quedar 4t en la prova 100m llisos, en assolir una marca de 15.69 segons.