Èxit de convocatòria en la gala del 7è Campus Sant Cugat a l'Índia

140 persones i uns 4500 euros recaptats és el balanç d'una gala que va deixar satisfets als membres de l'organització i que permetrà enviar 27 entrenadors a l'Índia

Divendres a la nit es va celebrar la gala pel 7è Campus Sant Cugat a l'Índia amb un èxit de convocatòria, ja que van assistir-hi més persones que l'any passat, 140 totals, en concret. En total, entre els apuntats al sopar i Fila Zero, es van recaptar uns 4500 euros que aniran destinats a pagar la logística i els visats dels 27 entrenadors dels 5 clubs de la ciutat, el Sant Cugat FC, el Mira-Sol, el Junior, la UESC i el QBasket, perquè puguin anar al sud-est de l'Índia, a Anantapur, a fer possible aquest campus.

 

Durant el sopar va actuar el grup Arritmia i després ho va fer el grup Vinylics, amb la qual cosa, la gent va poder gaudir de bona música en directe. Des de l'organització, Jaume Garcia apunta que la gala ha estat un èxit i estan molt contents amb l'increment d'assistents.

 

D'altra banda, es van sortejar diversos productes entre els quals hi havia una samarreta d'escalfament i una armilla del FC Barcelona de bàsquet i la samarreta de la primera equipació del primer equip de futbol signada pels jugadors.

Gràcies als diners recaptats, infants de l'Índia tindran la possibilitat de conèixer més de prop el món del futbol i del bàsquet. A més, l'altre objectiu és dur la pràctica de l'esport a nuclis de població allunyats de les grans urbanitzacions on la pràctica de l'esport és més complicada.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem