Èxit de Mirucha Vázquez i Susana Reverte en el Campionat de Catalunya de petanca

Les jugadores del Club Petanca Sant Cugat assoleixen finalitzar entre les 4 millors jugadores en la categoria autonòmica d'entre 33 participants

Les petanquistes santcugatenques Mirucha VázquezSusana Reverte assoleixen una 2a i 4a posició respectivament en el Campionat de Catalunya Individual. Disputat el diumenge 31 de març a Magòria (Barcelona), ambdues jugadores competien en la categoria autonòmica i aconseguien classificar-se a la ronda final.

D'aquesta manera, després d'assolir una de les 12 places del torneig, el darrer 24 de març a Santa Perpètua de Mogoda d'entre 33 participants, ambdues petanquistes acabaven la jornada matinal entre les 4 millors de la competició, assolint el bitllet a les rondes finals. Amb això, mentre Mirucha Vázquez eliminava en les semifinals a Carmen Junquera per un marcador de 13 a 3, Susana Reverte queia amb Sandra Blázquez (13 a 8). Finalment, ambdues santcugatenques perdien el darrer partit del campionat: Mirucha Vázquez cedia en la final vers a Sandra Blázquez, per un resultat de 13 a 8, i Susana Reverte no podia amb Carmen Junquera (13 a 9) en la lluita pel 3r lloc.

Per a la subcampiona del Campionat de Catalunya, Mirucha Vázquez: "Estic molt contenta d'aquesta posició. A tots ens agrada sempre guanyar, però marxo molt satisfeta després de superar la meva millor posició personal", en referència a la 4a plaça assolida per la santcugatenca l'any 2015.

 


Balanç positiu de la temporada


El Club Petanca Sant Cugat acumula un any amb bons resultats esportius. Mentre el conjunt femení va assolir un ascens històric a la 3a Divisió Femenina, el darrer mes de febrer, individualment les petanquistes sumen bons resultats en els tornejos en els quals participen.

Mostra d'això és la presència de Mirucha Vázquez en el Campionat de Catalunya de Clubs per Dobletes amb Feli Revilla, on la parella buscarà la classificació a la fase final, celebrada també a Magòria. Per aconseguir-ho, les petanquistes hauran d'estar entre les dobletes capdavanteres d'un total de 64 participants.

 
Més informació
 
 
Comentaris

Destaquem