Feliu, de fitxar pel Sant Cugat FC en contra dels seus ideals "a no voler-ne marxar"

La migcampista Marta Feliu i capitana del Sant Cugat FC va fitxar pel conjunt vermell-i-negre després que desaparegués la secció femenina del Junior FC

Marta Feliu és un referent en el futbol femení de la ciutat. Capitana i jugadora del Sant Cugat FC, Feliu, de 23 anys, porta més de mitja vida jugant a futbol. Va començar amb 11 anys al Junior FC, primer any en el qual el club tenia secció femenina, després d'haver provat diferents esports: tennis, bàsquet, natació, hoquei... entre altres.

"Vinc d'una família molt futbolera i sempre m'havia agradat el futbol, però mai m'ho havia plantejat". Amb 11 anys iniciava el seu periple amb el Junior FC, un periple que es veuria trencat 4 anys més tard, amb la desaparició de la secció femenina del club blau-i-negre. "En aquell moment, el meu pare em va dir que anés al Sant Cugat FC, però per mi era un sacrilegi, preferia anar a Barcelona". Tanmateix, finalment el seu pare la va convèncer.

La jugadora aterrava al Sant Cugat FC com a juvenil en una temporada que li guarda molts records. "Va ser un canvi molt bèstia. Vaig arribar i compartia equip amb 20 jugadores i tenia primer i segon entrenador, quan jo venia de fer entrenaments a vegades amb 6 jugadores".

Ràpidament Feliu va fer el salt amb el primer equip, a l'edat de 17 anys. Al principi, com a jugadora del segon equip, però en la següent temporada, es va consolidar com una jugadora del primer equip. "Vaig tenir molt bona acollida per tothom, em vaig sentir molt acompanyada".

Actualment, la santcugatenca és una fixa sobre el terreny de camp i juga de migcampista. "Em considero una jugadora tranquil·la i discreta, que busca fer les coses fàcils". A més, és una de les capitanes del conjunt vermell-i-negre. "Tenim un bon equip, però ens falta encara tenir més la pilota i circular-la més pel mig del camp" explica.

D'altra banda, quan és preguntada per l'ascens, Feliu ho té clar: "Venim d'una decepció de l'any passat i enguany, no ho volem cridar molt fort, però l'equip té moltes ganes i confiem amb nosaltres mateixes".

Finalment, Marta Feliu explica on es veu en uns anys: "Em veig jugant al Sant Cugat FC fins que les meves cames no puguin més. Al principi no volia venir, però ara li estic molt agraïda al consell que em va donar el meu pare, perquè no marxaria per res del món".

 
 
Comentaris

Destaquem