Forné i Oliver continuaran liderant els 2 sèniors del Qbasket Sant Cugat

El club ha decidit renovar a Agustí Forné, pel sènior masculí, i a David Oliver, pel sènior femení, de cara la temporada vinent

El Qbasket Sant Cugat manté la seva aposta pels entrenadors dels 2 primers conjunts de cara la temporada vinent, després d'ambdós equips mantenir la categoria amb el fi de competició decretat per la Federació Catalana de Bàsquet. Amb això, Agusti Forné començarà la seva 4a temporada amb el masculí, mentre que David Oliver iniciarà la 2a amb el femení.

En el cas d'Agustí Forné, el santcugatenc va assolir l'ascens de 2a Catalana a 1a Catalana amb el masculí la darrera temporada i, tot i trobar-se en la part baixa de la classificació, el club ha decidit renovar-lo: "Fa una excel·lent feina amb els jugadors i està compromès amb el club", assenyala Javi Martínez, vicepresident del Qbasket Sant Cugat.

De cara la temporada vinent, els santcugatencs mantindran "el nucli de jugadors principal d'aquesta temporada". A més, Javi Martínez es mostra ambiciós amb el projecte: "Nosaltres volem estar a la part alta de la classificació i al final de temporada, veure cap a on aspirem".

D'altra banda, el club també ha decidit donar continuïtat a David Oliver, qui va començar a dirigir al femení a mitjans d'aquesta temporada: "És un entrenador que treballa molt bé i té una gran formació tècnica. Abans que acabés la temporada, estaven començant a sortir els resultats" afegeix Javi Martínez.

Així doncs, tot i l'equip acabar cuer de la classificació de 2a Catalana amb només 1 victòria, la decisió de finalitzar la competició per part de la Federació Catalana de Bàsquet ha permès que les santcugatenques es quedin un any més a la categoria. "Som un equip jove que s'ha de fer seva la categoria", sentència Martínez.

 

 
 
 
Comentaris

Destaquem