L'FS Sant Cugat domina amb mà sòlida el derbi davant l'Olimpyc Floresta FS

Les vermell-i-negres van imposar la seva superioritat des del primer minut, per continuar en la lluita per l'ascens

El derbi de futbol sala femení entre l'FS Sant Cugat i l'Olimpyc Floresta FS va tenir només un color: el vermell-i-negre, i és que les locals es van imposar amb un contundent 9 a 3, el dissabte 12 de febrer. Així doncs, mentre que l'FS Sant Cugat segueix en la seva lluita per l'ascens, les visitants miren pel retrovisor les posicions de descens.

Així doncs, i només arrencar el partit, Anna Domingo marcava diferències, i és que amb un doblet, avançava a les locals. Abans del pas pels vestidors Maria Ángeles Baena 'Chiki' ampliava la diferència, i tot i que Mónica Rosés retallava distàncies, de nou Domingo anotava per posar el 4 a 1 en el descans.

En la represa, un gol de Maria Morera va posar emoció en l'electrònic (4 a 2), tanmateix, i amb l'objectiu d'evitar qualsevol remuntada, Mariona Vila, amb un gol, i Domingo, enviant la pilota 2 vegades més dins la xarxa, dilapidaven qualsevol opció visitant (7 a 2). En el tram final, Carla Navarro anotava per les florestanes, mentre que Alba Laguna i Ariadna del Pozo posaven la cirereta per l'FS Sant Cugat.

Amb aquesta victòria, l'FS Sant Cugat se situa provisionalment líder de la competició, després d'encadenar 7 victòries consecutives, tot i que l'Industrias Santa Coloma té un partit pendent. Per la seva banda, l'Olimpyc Floresta FS, un cop acabada la 1a volta, se situa en l'11a posició, 1 punt per sobre del descens.