L'FS Sant Cugat s'infla a gols en la represa per retrobar-se amb el triomf

Les vermell-i-negres han estat un corró en la represa del partit, trencant una ratxa de 3 jornades sense guanyar

El femení del Futbol Sala Sant Cugat ha vençut 6 a 2 a l'AE Sant Andreu - CFS Les Glòries, en un festival anotador en la 2a part, el diumenge 4 de desembre. Amb aquest triomf, les vermell-i-negres tornen a somriure, després de 3 jornades sense guanyar, i assoleixen la primera victòria com a local a la Divisió d'Honor.

Amb això, tot i que les vermell-i-negres s'han avançat en l'inici del partit, amb un gol de Laura Botifoll, l'electrònic ja no s'ha mogut fins al descans. Ja en la represa, una diana d'Alba Laguna ha permès a les locals ampliar el seu avantatge, però les visitants han retallat distàncies ràpidament, trencant l'alegria de l'FS Sant Cugat. Amb només 1 minut, les dianes de Sandra Gervilla i Anna Domingo han donat ales a les santcugatenques (4 a 1), que han deixat quasi encarrilat l'enfrontament. Ja en el tram final, els gols de Mariona Vila i d'Anna Domingo han deixat estèril l'intent de remuntada de l'AE Sant Andreu - CFS Les Glòries (6 a 2).

Amb aquesta victòria, la primera de la història en la Divisió d'Honor davant de l'afició, les vermell-i-negres tornen a posar distància amb la zona de descens. En la pròxima jornada, l'equip visitarà la pista de l'Industrias Santa Coloma, conjunt que enguany també ha assolit l'ascens a la Divisió d'Honor.