L'FS Sant Cugat perd el primer partit de la temporada a la pista del CFS Montcada

Els santcugatencs perden la seva condició d'invicte a la Divisió d'Honor Catalana en caure com a visitants per 5 a 3

L'FS Sant Cugat cau per 5 gols a 3 en la seva visita al CFS Montcada i perd el primer partit de la temporada a la Divisió d'Honor Catalana. Els santcugatencs arribaven al matx invictes després de 5 victòries i 2 empats en els 7 primers partits disputats.

En l'enfrontament del dissabte 10 d'abril davant els montcadencs, els vermell-i-negres es van veure superats per un rival directe en la part alta de la taula. A la primera part, els locals es van avançar dos cops en el marcador (1-0 i 2-1), però Josep Puig i Bernat González van igualar el marcador a 2. A la reapresa, els locals van sentenciar el partit amb 3 gols posant el 5 a 2 i a un minut pel final Javier Exposito va maquillar el resultat pel 5 a 3 definitiu.

L'entrenador de l'equip santcugatenc lamenta la derrota tot i la igualtat en el matx: "El partit va ser molt igualat perquè els equips sabíem el que ens jugàvem. A la primera part no ens vam poder posar per davant en cap moment, però vam tenir la capacitat d'igualar el partit dos cops. A la segona part ells es van avançar i tot i que vam tenir el domini i ho vam intentar fins al final, cada ocasió seva era gol".

Muñoz també ha destacat que l'equip ha d'aconseguir els màxims punts possibles en els set partits que resten: "El que hem de fer és intentar guanyar i no tenim marge d'error, si aconseguim guanyar-los tots encara tindrem opcions. Hem de continuar treballant, perquè en una lliga tan igualada pot saltar la sorpresa en qualsevol moment, però encara queda molt i anirem a totes".

Amb això, l'FS Sant Cugat és tercer amb 17 punts a 4 del CFS Montcada, líder amb 21 punts. La propera jornada els santcugatencs tornen a jugar fora de casa i ho faran a la pista de l'FS Sant Julià de Ramis, 11è amb 7 punts, el diumenge 18 d'abril a les 17:00 hores.