L'FS Sant Cugat protagonista d'un reportatge de la Federació Catalana de Futbol

El club santcugatenc ha sigut el cinquè club català escollit per la Lliga Catalana de Futbol Sala per fer el seu reportatge mensual de club federat

La Federació Catalana de Futbol ha volgut retre homenatge al Futbol Sala Sant Cugat en el seu cinquè reportatge de club federat que organitza la Lliga Catalana de Futbol Sala. La iniciativa, duta a terme un cop al mes, profunditza en la metodologia d'entrenament que realitzen diferents clubs catalans, els seus objectius i la seva història.

Així doncs, en el reportatge, Alberto Tejero, secretari del club santcugatenc i exjugador i exentrenador del primer equip, incideix amb la importància de cuidar la base: "treballem molt a la base per mantenir una essència familiar. Intentem que els entrenadors de la base siguin jugadors del Juvenil o del Sènior per crear una comunió de club".

Amb tot, en el seu 41è aniversari, el futbol sala compta amb 19 equips federats. Per a Jordi Palau, president del club vermell-i-negre: "L'FS Sant Cugat és un referent a la comarca. És un club que fomenta i potencia la base i el futbol sala català".

 

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat

 

Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.

Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.

  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Sant Cugat i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 850 388 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic
  • També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat.
  • I cada divendres als carrers de Sant Cugat en format paper
 
 
Comentaris

Destaquem