El Futbol Sala Sant Cugat guanya el segon partit consecutiu a la Divisió d'Honor

Els de Manuel Muñoz aconsegueixen la tercera victòria en els primers cinc partits per 5 a 3 davant el Sant Julià de Ramis i segueixen a la part alta de la classificació

El Futbol Sala Sant Cugat ha aconseguit aquest dissabte 9 de novembre al Pavelló de la ZEM La Guinardera la segona victòria consecutiva en la cinquena jornada de la Divisió d'Honor Catalana de futbol sala. Els vermell-i-negres s'han imposat al Sant Julià de Ramis per 5 a 3. Raul Prados amb 3 gols, Marc Juncosa i Ismael Castillo han donat la segona victòria consecutiva i la tercera en 5 partits al Sant Cugat.

 

Amb aquesta victòria, l'equip es tercer amb 9 punts després d'aconseguir 3 victòries; contra el Parets (5-2), el Cardedeu (3-6) i la d'aquesta jornada 5 a 3 davant el Sant Julià de Ramis; i haver perdut 2 partits; contra el Pineda de Mar (7-1) i l'Avicola Vinyals Mataró B (2-5). Només el superen el superen a la classificació el Rubí amb 13 punts i l'Avicola Vinyals Mataró B amb 15 punts, que és el líder de la classificació i no ha perdut cap partit. 

 

La propera jornada el Futbol Sala Sant Cugat visita el Futbol Sala Montcada en un partit de la part alta de la classificació ja que el FS Montcada també té 9 punts amb 3 victòries i 2 empats, tot i que és 4rt perquè aquesta jornada ha perdut 13 a 3 davant el Rubí. Un duel vital per als de Manuel Muñoz per no allunyar-se de la part alta de la classificació. El partit es disputarà el proper 16 de novembre a les 16:00. Per la seva banda, el Sant Julià de Ramis, que és cuer penúltim amb cap victòria i per tant té 0 punts, rebrá el Castellbisbal que de moment tampoc ha guanyat dels primers 4 partits. 

Fullatge de núvols. FOTO: Ale Gómez

 
 
Comentaris

Destaquem