La Generalitat rep el Club de Rugby Sant Cugat pel seu ascens a la Divisió d'Honor

La Generalitat de Catalunya reconeix els èxits esportius del CR Sant Cugat amb un reconeixement al primer equip femení pel seu ascens a la Divisió d'Honor

La Generalitat de Catalunya va rebre el dilluns 26 d'abril al conjunt femení del Club de Rugby Sant Cugat en un reconeixement al club per la consecució de l'ascens a la Divisió d'Honor, màxima competició del rugbi estatal, per primera vegada a la seva història.

Més info: El CR Sant Cugat fa història i jugarà la temporada vinent la Divisió d'Honor

Un acte que va consistir amb la rebuda al Palau de la Generalitat per part de la consellera de la Presidència, Meritxell Budó, i el secretari general de l'Esport, Gerard Figueras a una vintena de jugadores del primer equip femení, acompanyades del cos tècnic; el primer entrenador Albert Casorrán, els seus assistents Ferran Mayor i Josep González i les delegades Gemma Monseny i Carme Baró. A més, hi van assistir el president del CR Sant Cugat, Emilio Gutiérrez, i Ignasi Planas, president de la Federació Catalana de Ruby.

 
El president del CR Sant Cugat, Emilio Gutiérrez, amb la consellera de la Presidència, Meritxell Budó. FOTO: Jordi Bedmar (Govern).

El president del CR Sant Cugat, Emilio Gutiérrez, amb la consellera de la Presidència, Meritxell Budó. FOTO: Jordi Bedmar (Govern).


L'acte va comptar amb la recepció de jugadores i membres del club i una foto familiar juntament amb la copa de campiones de la Divisió d'Honor B.

 
Comentaris

Destaquem