El Gimnàstica Rítmica i Estètica de Sant Cugat, subcampió d'Espanya

L'equip junior va acabar en la 2a posició del Campionat d'Espanya de gimnàstica estètica i assoleix així plaça pel Campionat del Món i per a la pròxima Copa del Món

El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica de Sant Cugat junior va finalitzar en una meritòria 2a posició en el Campionat d'Espanya de gimnàstica d'estètica, disputat entre el dissabte 19 i el diumenge 20 de juny a Osca. Amb això, les santcugatenques aconsegueixen la classificació per a les pròximes competicions internacionals (el Campionat del Món i la Copa del Món).

El club santcugatenc aconseguia, a més, un important primer lloc en la prova final. Tanmateix, amb la suma de la puntuació del 1r pas, les gimnastes locals acabaven en la 2a posició, per darrere el Club Neshka Murcia. El Club Rítmica Capellades, per la seva banda, tancava el podi de la competició.

Tania Müller, responsable de la secció de gimnàstica estètica, valorava la fita assolida: "Estic molt contenta d'aquest subcampionat, i és que de les 10 gimnastes que van participar, 5 d'elles provenien de la modalitat de rítmica. Tot i això, l'equip s'ha posat a to i ha treballat molt bé durant la temporada per arribar a aquest subcampionat".

Amb tot, les santcugatenques seran un dels 4 equips espanyols que aconsegueixi plaça per a la darrera prova de la Copa del Món, que es disputarà entre el 21 i 24 d'octubre en un lloc encara per determinar. A més, amb aquest subcampionat, el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica de Sant Cugat també ha aconseguit una de les 3 places pel Campionat del Món, que es disputarà a Hèlsinki (Finlàndia), entre el 18 i 21 de novembre.

L'infantil, també present en l'estatal

Per la seva banda, el conjunt infantil del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica de Sant Cugat també va estar present en el Campionat d'Espanya de gimnàstica estètica finalitzant en la 5a posició. "Té molt mèrit el que vam fer, i és que vam començar sent un equip de 10 gimnastes i a poc a poc vam anar reduint el nombre i havent de readaptar les coreografies fins a ser 6. Tot i això, estem molt contents i és que la competició ens ha servit per recuperar la il·lusió de l'equip" ha sentenciat Müller.

L'equip infantil del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica de Sant Cugat també va ser present en el Campionat d'Espanya. FOTO: Andrey Sapizhak