L'Handbol Sant Cugat demostra el seu potencial i tomba el líder de la competició

Els vermell-i-negres es retroben amb el camí del triomf, després de caure en la darrera jornada a casa de l'Handbol Esplugues

El masculí del Club Handbol Sant Cugat ha guanyat 32 a 33 al Bm. Granollers B, el diumenge 30 d'octubre, en un partit molt treballat i amb opcions fins al final per ambdós equips. Amb això, i després de perdre el seu primer partit en la darrera jornada a casa de l'Handbol Esplugues, els vermell-i-negres es retroben amb el camí del triomf i tomben el fins ara líder de la competició, equip que es mantenia invicte.

Els santcugatencs han sortit molt endollats en la primera part, podent aconseguir una important diferència (1 a 4) en els primers parcials, gràcies a les bones aturades de Pol Varela. La superioritat del CH Sant Cugat, però, era un miratge, i ràpidament s'igualava el marcador. A partir d'aquí, igualtat total en l'electrònic, en una primera part amb excessius gols (20 a 19) i en el qual han destacat ofensivament Jordi SanchoMikel Rubiño i Sergi German.

En la represa, però, els vermell-i-negres han fet un pas endavant en defensa i han pogut contrarestar el potencial ofensiu dels locals, amb un recital de parades de Pol Varela (25 a 25). En el tram final del partit, 3 dianes de Mikel Rubiño han estat fonamentals per posar al CH Sant Cugat per davant en el marcador (28 a 29). Això ha donat ales als santcugatencs, que ja no han deixat escapar l'avantatge per acabar guanyant 32 a 33.

Dani Ariño, tècnic del CH Sant Cugat, ha destacat la importància de retrobar-se amb el camí del triomf: "Era molt important tornar a sumar després de la desfeta de la darrera jornada. És veritat que la primera part hem encaixat molts gols, però ho hem sabut trobar solucions ofensivament i hem evitat que s'escapessin en el partit. En la 2a part, hem incrementat el nivell en defensa i això ens ha facilitat guanyar".

Amb aquesta victòria, el CH Sant Cugat escala a la 4a posició de la competició, situant-se a 1 punt dels dos colíders, el Bm. La Roca i l'Handbol Sant Joan Despí. En la pròxima jornada, els santcugatencs rebran la UE Sarrià, el dissabte 5 de novembre. "El triomf ens donarà confiança i ens consolida com un candidat a tot. Hem d'estar centrats, perquè qualsevol equip et pot posar en problemes" ha sentenciat Ariño.