L'Handbol Sant Cugat gaudeix amb el seu primer Torneig d'Handbol Femení

Les locals van guanyar la categoria infantil, mentre que l'Handbol Ribes, en cadet, i l'Handbol Terrassa, en juvenil, van ser els altres vencedors de la competició

El Club Handbol Sant Cugat ha posat la primera pedra en el camí del seu Torneig d'Handbol Femení, i és que el club vermell-i-negre va acollir tres triangulars femenins, el dissabte 18 de juny a la ZEM Rambla del Celler. Amb això, en aquesta primera edició, van participar 9 equips de 4 clubs diferents, en un torneig per potenciar la branca femenina del club santcugatenc.

Pel que fa als podis, l'equip infantil del CH Sant Cugat es va imposar en la final a l'Handbol Ribes per 20 a 19, quedant tercer l'Handbol Ràpid Cornellà. En el cas de la categoria cadet, el conjunt de Ribes va ser l'equip que va puja a la part més alta del podi, després de guanyar 29 a 35 a les amfitriones, finalitzant també terceres les de Cornellà. D'altra banda, en la categoria juvenil, l'Handbol Terrassa superava a les vermell-i-negres per 26 a 33, mentre que l'Handbol Ribes tancava el podi.

Amaya Orio, membre de la Junta Directiva del CH Sant Cugat i responsable del torneig, ha valorat molt positivament aquesta primera edició: "Estem molt satisfets d'haver pogut celebrar el torneig, un projecte que fa anys que teníem pendent i que s'ha anat endarrerint per la pandèmia. És veritat que ens va costar trobar equips i que haurem de valorar en què podem millorar, però hem rebut un retorn molt positiu de les famílies i estem molt satisfets".

Durant el Torneig d'Handbol Femení, a més, va tenir lloc un partit de jugadores alevines davant el Bm. La Roca, un equip format per noies que l'any vinent militaran en l'Handbol Sant Cugat. "Volem que s'engresquin amb el club i van respondre positivament" ha afegit Orio. Finalment, des del club tenen clar que aquesta és la primera de moltes edicions, tal com ha sentenciat Amaya Orio: "Tenim molta il·lusió de començar a treballar en la pròxima edició i el nostre repte és poder fer un torneig amb el format de 2 dies".