L'Handbol Sant Cugat pateix, però assoleix un important punt sobre la botzina

Una diana de Jan Rof quan restaven 8 segons han permès als santcugatencs empatar en la complicada pista del CH La Salle Montcada

El masculí del Club Handbol Sant Cugat ha aconseguit un important empat a casa del CH La Salle Montcada per 29 a 29, el dissabte 4 de desembre, en un partit en el qual els santcugatencs han patit de valent. Tot i no poder sumar una victòria, els vermell-i-negres se situen a només 1 punt de la posició d'ascens.

Els santcugatencs els ha costat entrar en el partit, i és que han encaixat un parcial inicial de 7 a 3. Tanmateix, l'equip ha incrementat la seva intensitat i, amb un bon parcial d'1 a 7, amb doblets de Guillem Pallarès Adrià León, han pogut capgirar el partit (10 a 12). Abans del pas pels vestidors, però, els montcadencs han pogut forçar l'empat (13 a 13).

En la segona part, l'enfrontament ha seguit un guió similar al del primer parcial, i és que de nou els locals han pogut escapar-se en el marcador (19 a 15), mantenint durant bona part aquest avantatge. Tot i això, en els darrers 10 minuts, un parcial d'1 a 4 a favor dels vermell-i-negres, amb un doblet d'Oriol Cortés, ha reenganxat al CH Sant Cugat al partit (25 a 24). En el tram final, 4 dianes de Jan Rof, l'última sobre la botzina, han permès als santcugatencs empatar el partit (29 a 29) i rascar un important punt.

Amb aquest empat, l'equip es manté en la part alta de la classificació i se situa a només 1 punt de les fases d'ascens, posició que ocupa ara mateix el Bm Granollers B. En la pròxima jornada, l'equip afrontarà un complicat duel, i és que els santcugatencs rebran l'Handbol Sant Joan Despí, conjunt també que està lluitant per estar en la part capdavantera de la classificació.