L'Handbol Sant Cugat segueix amb el peu en l'accelerador en l'inici de lliga

Els vermell-i-negres han patit més del compte per guanyar a l'Handbol Bordils i segueixen comptant els seus partits en victòries

El masculí del Club Handbol Sant Cugat ha sumat la 3a victòria en 3 jornades en la Primera Nacional, després de guanyar 31 a 29 al CH Bordils, el dissabte 1 d'octubre. Els vermell-i-negres s'ha mostrat molt sòlids en la primera part, però després d'un mal inici de la represa, han patit més del compte per assegurar els 2 punts.

Així doncs, des d'un primer moment, els vermell-i-negres han pogut obrir una escletxa en el marcador, capitanejats per l'encert de Mikel Rubiño, Jan Rof i Sergi Germàn (9 a 6). A més, un cop que els locals han pogut perfilar el seu sistema defensiu, han endossat un contundent parcial als rivals que els ha permès marxar amb el 17 a 11 al pas pels vestidors, amb bones aturades de Joan Costa.

En la represa, semblava que el guió del partit seguiria sent el mateix, i és que els santcugatencs han gaudit d'una pilota per situar-se 8 per sobre en el marcador (20 a 13). No obstant això, els jugadors del CH Sant Cugat s'han relaxat i han permès a l'equip visitant reenganxar-se en el partit (20 a 19). Amb l'alè dels bordilencs darrere la nuca, els santcugatencs han espavilat i han pogut mantenir-se en tot moment per davant del marcador, per acabar tancant el partit 31 a 29.

Dani Ariño, entrenador del CH Sant Cugat, lamenta l'actitud dels jugadors en la represa del partit: "Estàvem fent molt bona defensa en la primera part, amb sensacions molt bones i amb el partit controlant. No obstant això, hem deixat de defensar i hem permès que es reenganxessin en el partit. Al final hem pogut aguantar el resultat, però ens ha de servir com un cop d'atenció de cara pròxims partits".

Amb aquest triomf, els vermell-i-negres continuen invictes en la classificació, amb un ple de triomfs, empatats en la primera posició amb 3 equips més. En la pròxima jornada, el CH Sant Cugat visitarà la complicada pista del CH La Salle Montcada, el dissabte 8 d'octubre. "Hem de defensar com ho hem fet durant la primera part per tenir més possibilitats de guanyar" ha sentenciat Ariño.