L'Handbol Sant Cugat segueix amb un ple de victòries com a locals

Els vermell-i-negres van patir de valent per poder superar el penúltim classificat

Partit gris del masculí del Club Handbol Sant Cugat, i és que els vermell-i-negres van suar la samarreta per tombar el CH Sant Esteve Sesrovires per un igualat 36 a 34, el diumenge 20 de novembre. Amb això, els santcugatencs es mantenen colíders de la classificació, amb un ple de victòries com a locals.

L'enfrontament va començar molt esbojarrat, i tot i que les defenses no estaven sent protagonistes, ambdós equips mantenien un alt ritme anotador, arribant al 12 a 10 en l'equador del primer parcial. En el tram final, els locals van poder obrir una petita escletxa (19 a 16), amb un encertat Jordi Sancho, que va anotar 7 dianes en la primera part.

En la represa, el CH Sant Cugat va fer una passa endavant i va poder trencar l'electrònic (24 a 18), en uns bons minuts dels vermell-i-negres. L'equip, però, va patir una desconnexió i va permetre als visitants reenganxar-se en el marcador (27 a 26). Al final, no obstant això, els santcugatencs es van refer, i amb un efectiu Oriol Vaz, van poder solucionar l'enfrontament.

Dani Ariño, tècnic del CH Sant Cugat, destaca el pobre paper defensiu de l'equip: "Ens ha costat molt i hem encaixat molts gols. Quan hem fet bé les coses hem pogut aconseguir parcials favorables, però quan abaixàvem en defensa ells es reenganxaven. Hem tingut la sort d'estar encertats de cara a porteria".

Amb aquest triomf, els vermell-i-negres mantenen el seu ple de victòries com a locals i encadenen la 4a victòria seguida en la competició, per continuar coliderant la classificació juntament amb el Bm. Granollers B. En la pròxima jornada, el CH Sant Cugat visitarà la pista del HAPO Joventut Mataró, el dissabte 26 de novembre.