Un insistent Olimpyc Floresta FS aconsegueix el primer punt a la fase d’ascens

Els florestans realitzen una bona segona part i sumen un valuós empat a 2 davant el Pou Escorial

L'Olimpyc Floresta FS empata a 2 amb el Pou Escorial en un partit molt disputat durant els 40 minuts i aconsegueix el primer punt en la complicada fase d'ascens a Segona B. Disputat el dissabte 20 de març, l'enfrontament ha estat trepidant i l'Olimpyc Floresta FS ha mostrat un gran nivell davant un dels conjunts més potents de la lliga, sobretot amb el recent fitxatge estrella de Dani Salgado, destacat exjugador de l'Industrias Santa Coloma, equip de la primera divisió de futbol sala.

El partit ha començat molt en contra per als locals, ja que el Pou Escorial s'ha avançat en la primera jugada de perill que ha tingut. Tot i això, amb el pas dels minuts el partit s'ha igualat amb una intensa defensa dels dos equips que, en atac, no els ha permès gaudir de clares oportunitats. Després d'uns instants sense ocasions, amb sort i insistència, l'Olimpyc Floresta FS ha trobat l'empat a 1 en el minut 16 en un gol en pròpia porta dels visitants. En els darrers quatre minuts, el partit s'ha intensificat i els dos equips han buscat la porteria contrària, però els primers 20 minuts han acabat en taules.

La segona part ha començat elèctrica i en els primers tres minuts hi ha hagut dos gols. Els florestans s'han avançat primer gràcies a una bona diana d'Aaron Ajoku, però ha estat ràpidament contrarestada pels visitants per fer el 2 a 2. Després de l'empat en el marcador, els locals han passat a tenir el domini del partit i han començat a assetjar la porteria del Pou Escorial, però no han aprofitat les ocasions que han tingut i finalment, el matx ha acabat amb empat a 2.

Després del partit, l'entrenador de l'Olimpyc Floresta FSCarlos Nicolás ha valorat l'esforç dels seus jugadors: "És un partit que podíem guanyar. La primera part ha estat igualada, però a la segona hem estat molt superiors, sobretot en el tram final del partit on hem acabat molt bé físicament. Estic molt orgullós de l'equip, ja que hem competit els 40 minuts".

Nicolás també ha parlat de l'evolució de l'equip en aquesta segona part de la temporada: "Aquesta setmana hem treballat perquè no passés el que va passar en el primer partit, en què ens van donar la volta a un 1 a 3. També hem reforçat l'aspecte psicològic i hem pogut competir de tu al Pou Escorial, que va ser el nostre escull a la primera fase".

La propera jornada l'Olimpyc Floresta FS visita la pista del Guixés Fibra FS Solsona, el dissabte 27 de març a les 19:00 hores.

Equilibrada i intensa 1a part

El partit ha començat amb un Olimpyc Floresta FS amb la intenció d'atacar i crear perill. Tot i això, els visitants han estat molt efectius i amb només dos minuts jugats han pogut fer el 0 a 1 en una jugada assajada des del córner, que ha agafat desprevinguda la defensa florestana.

Seguidament, els de Carlos Nicolás no s'han desanimat amb el cop que han rebut i Miquel Verdaguer ha tingut l'empat, però el porter visitant ha aturat un clar mà a mà. Els dos equips han tingut el control de pilota i també alguns apropaments clars per canviar el marcador.

Tot i això, amb el pas dels minuts les defenses s'han imposat i cap dels dos porters ha hagut d'exercir-se amb nivell. Amb aquest plantejament, l'Olimpyc Floresta FS s'ha sentit còmode i no ha patit en excés tot i anar per sota en el marcador.

Després d'uns minuts on el partit s'ha calmat, el Pou Escorial ha posat una marxa més i en tres accions consecutives s'ha acostat de forma molt fàcil a la porteria de Pol Pérez, però no ha sabut transformar-les en gol.

La igualtat en el terreny de joc ha tingut premi per als locals i al minut 16 ha arribat l'empat a 1. Un servei de córner de Miquel Verdaguer ha tocat en un jugador visitant i la pilota ha acabat entrant.

El gol ha donat energia als florestans, però els visitants s'han refet ràpidament i un error de Verdaguer, que ell mateix ha corretgit a l'instant, i una bona aturada de Pérez han mantingut l'empat. Mentrestant, a la banda contrària una doble oportunitat de Pau Ruiz i Xavier Monrabal han estat a punt de suposar el 2 a 1. Tot i les ocasions en ambdues parts la primera meitat ha acabat amb 1 a 1 en el marcador.

Els florestans desaprofiten les seves ocasions a la 2a

La segona part ha començat com la primera, amb un conjunt florestà realitzant una pressió alta i tot i que el Pou Escorial s'ha acostat amb molt perill, en la primera jugada al seu favor, els de Carlos Nicolás han estat més encertats de cara a porteria. Aaron Ajoku ha aprofitat una passada a l'espai de Víctor Olivera i amb un xut col·locat no ha perdonat el 2 a 1. No obstant això, l'avantatge dels blau-i-blancs ha estat un miratge perquè, en la jugada següent els visitants han fet el 2 a 2 i han tornat a igualar un tens partit.

El segon temps ha tingut un guió totalment diferent i el partit s'ha jugat a banda i banda amb ocasions claríssimes per desequilibrar el marcador. Encara que hi hagués un cert descontrol, els de Carlos Nicolás estaven molt ben plantats en pista i li han disputat de ple la pilota al Pou Escorial.

Els florestans han anat de menys a més i han incomodat la porteria dels sabadellencs amb bones combinacions i amb curses ràpides d'Ajoku i Pau Ruiz. Els locals han passat per un bon moment en el partit, però no han acabat de finalitzar les ocasions que han tingut, sobretot en peus d'Olivera i Verdaguer.

Els darrers minuts de partit es prometien emocionants i així ha estat. Al minut 16, amb una bona jugada Xavier Monrabal ha pogut superar el porter i ha vist sol Aaron Ajoku, però la defensa rival ha salvat el 3 a 2 sota pals. Els últims minuts han estat d'una defensa constant de l'Olimpyc Floresta FS i Nicasio Piazza, el porter dels locals a la segona part ha estat providencial per, amb 3 bones aturades, mantenir l'empat.

Finalment, els segons finals han estat una autèntica bogeria i els dos equips han tingut claríssimes ocasions per posar l'avantatge a favor seu, però el partit ha acabat amb un just empat a 2.