Fi al IV Rosaweek amb l'objectiu assolit: "Fer consciència de la donació de medul·la"

El torneig solidari del Club de Tennis Natació Sant Cugat ha comptat amb la participació de 150 parelles

El torneig de pàdel solidari Rosaweek de pàdel del Club Tennis Natació Sant Cugat ha posat punt final a la seva 4a edició, el diumenge 3 d'octubre, després de 9 dies de competició. En ell, han participat 150 parelles, en 11 categories diferents, i de moment, s'han recaptat 10.800 euros per combatre la leucèmia.

El torneig neix de la iniciativa d'Eloi Sastre, un dels socis del club santcugatenc: "La meva mare va morir el 2010 per culpa de la leucèmia i, després de pensar-ho durant uns anys, vaig creure necessari crear una iniciativa per conscienciar a la ciutadania de la importància de donar medul·la òssia".

A més, Sastre ha explicat que hi ha una concepció errònia de la donació: "La gent quan sent parlar de donacions de medul·la per combatre la leucèmia ho associa amb medul·la espinal. I no és així, estem parlant de medul·la òssia, una donació molt menys agressiva i que està a l'abast de tothom".

Així doncs, durant la celebració del torneig, el CTN Sant Cugat ha estat recaptant fons per a donar a l'Hospital Sant Joan de Déu per combatre la leucèmia infantil Per al moment, el recapte d'aquesta edició ascendeix a 10.800 euros. A més, el club santcugatenc ha estat fent difusió i conscienciació del valor de ser donants de medul·la òssia.

En l'apartat esportiu, s'han disputat fins a 11 categories: 1a, 2a, 3a i 4a en el cas de masculí i mix i 2a, 3a i 4a en el cas del femení. Amb això Carlos Gironella i María Navarro han estat els vencedors de la 2a mixta, Mónica Gómez i Gemma Fernández ho han estat de la 2a femenina, mentre que Alfons Rodríguez i Guillem Fláquer han guanyat la 2a masculina, a l'espera que es disputin la 1a masculina i mixta.

Amb tot, Sastre fa un balanç molt positiu d'aquesta 4a edició: "Estem molt contents perquè som una plataforma més per ajudar a transmetre el missatge de la importància de donar sang. És molt important que s'entengui que la donació salva vides".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.

 
Comentaris

Destaquem